Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Human Hoist
  • 07.01.2019. 07:30

Human Hoist: dizalica za mehaničare s kojom više nije problem ući pod stroj

Radi se o dizalici za mehaničare koja se prilagođava svim vašim potrebama, a pogotovo je pogodna za one situacije kada se teško zavući ispod stroja kako bi ga popravili. 

Foto: Youtube/screenshot
  • 408
  • 40
  • 1

Popravljanje strojeva uz Human Hoist postaje mnogo lakše. Radi se o dizalici za mehaničare koja se prilagođava svim vašim potrebama, a pogotovo je pogodna za one situacije kada se teško zavući ispod stroja kako bi ga popravili. Human Hoist su izmislili rođaci Eric Brittingham i Kevin Ferguson.

Pokreće se pomoću dvije baterije koje se mogu puniti od 28 V. Uključeni punjači u potpunosti pune svaku bateriju za jedan sat. Uz ovaj stroj ne opterećujete leđa niti mišiće, glava je poduprta te se možete bolje posvetiti poslu, a kvaliteta materijala i konstrukcija osiguravaju desetljeća upotrebe proizvoda.

Dizalica radi na tri kotača s kojima bez napora klizi iz položaja u položaj. Sprječava se slučajno kretanje stolice. Stolica se može kretati punom brzinom ili polako radi točnog pozicioniranja. Pomoću ovog stroja povećava se učinkovitost rada, poboljšava kvaliteta, smanjuju ozljede i rezultira većim zadovoljstvom radnika!

Ovo bi bilo odlično za popravke traktora ili kombajna, slažete li se?

Kako izgleda u uporabi, pogledajte u videoprilogu:


Tagovi

Human Hoist Stolica Naslon Mehaničari


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.