Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hamag-Bicro
  • 26.08.2019. 07:30
  • Osječko-baranjska, Antunovac

Info radionica: EU fondovi – prilike i mogućnosti za poduzetnike

U okviru ove radionice poduzetnicima će biti predstavljene sve mogućnosti financiranja i podrške u poslovanju koje poduzetnicima pruža Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Foto: Depositphotos/Tui-PhotoEngineer
  • 290
  • 37
  • 0

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva na informativnu radionicu EU fondovi – prilike i mogućnosti za poduzetnike u okviru koje će poduzetnicima biti predstavljene sve mogućnosti financiranja i podrške u poslovanju koje poduzetnicima pruža HAMAG-BICRO, s naglaskom na mogućnostima financiranja sredstvima iz EU fondova. Radionica će se održati u srijedu, 4. rujna 2019. u Antunovcu (Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac, Gospodarska zona Antunovac 23). 

Između ostaloga, bit će govora o podršci poduzetnicima u Slavoniji putem Mreže poduzetničkih potpornih institucija, a sudionici će moći saznati koji su otvoreni pozivi i pozivi u najavi, kako pripremiti projektnu prijavu i koji su procesi odabira, koji je tijek provedbe projekta nakon potpisa ugovora te sve o ESIF financijskim instrumentima. 

Svoje mjesto na radionici možete rezervirati putem sljedeće poveznice. Prijave se zaprimaju do petka, 30.08.2019. do 12:00 sati.

Informativna radionica organizira se u sklopu novootvorene ispostave HAMAG-BICRO-a u Antunovcu putem koje će poduzetnicima s područja Osječko-baranjske i susjednih županija biti omogućen jednostavniji i brži pristup informacijama o uslugama HAMAG-BICRO-a. Decentralizacija usluga HAMAG-BICRO-a dio je predviđenih aktivnosti u okviru projekta BOND (Business Organisations Network Development) odnosno Mreže poduzetničkih potpornih institucija.

Detaljan program radionice potražite u dokumentu ispod teksta


Tagovi

Hamag-Bicro Otvoreni poziv ESIF EU fondovi


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#RuralFoto #zivotinje #Lika
Naši🐎🐎 HH-ovci i 👑car 🐕Medo😍