Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PickUp
  • 24.10.2017. 09:00

Isuzu D-Max, maksimalno siguran pick up za vaš OPG

Ovaj pick up krasi mnoštvo rješenja koja služe povećanju sigurnosti vozi kao što je npr. podvozje koje je izvedeno tako da apsorbira energiju pri sudaru.

Foto: isuzu.hr
  • 1.964
  • 173
  • 0

Još jedan pick up na koji treba obratiti pažnju je Isuzu D-MAX, automobil koji na tržište dolazi sa svim profesionalnim značajkama i specifikacijama koje trebate za svoje gospodarsko vozilo. S obzirom na njegovu kvalitetu prava je šteta što je riječ o marki automobila koja u Hrvatskoj gotovo da i nije poznata. Riječ je o tvrtci koja je davne 1922. godine proizvela svoje prvo vozilo, a svoj prvi pick up davne 1963. godine. Ovaj japanski pick-up dolazi u tri izvedbe - u jednostrukoj, produljenoj i dvostrukoj inačici kabina.

Cijena s trošarinom i PDV-om je od 158.812,50 kuna za ISUZU D-MAX 4x2 s jednostrukom kabinom do 374.624,25 kuna za ISUZU D-MAX 4x4 s dvostrukom kabinom. Želite li automobil metalik boje, to zadovoljstvo ćete platiti pet tisuća kuna. Isuzu je u svijetu dobro poznat po proizvodnji dizelskih motora te je razumljivo zašto je tijekom proteklih desetljeća nekoliko renomiranih proizvođača automobila posegnulo za ISUZU-ovim dizelskim motorima.

Udobnost i funkcionalnost

D-Max-ov motor zapremine 2,5 litre kruna je ISUZU-ovih dizelskih agregata. Najnapredniji je stroj obitelji motora koja broji 23 milijuna članova, komercijaliziranih širom svijeta. Majstorski projektiran motor s twin-scroll turbopuhalom sadrži inženjersko znanje gotovo stoljetnog iskustva proizvodnje motora kod ISUZU-a, potvrđujući epitet proizvođača jednih od ponajboljih dizelskih agregata na svijetu.

Arhitektura putničke kabine ISUZU D-Max-a odgovara najvišim očekivanjima. Novo projektirana armaturna ploča opremljena najmodernijim elektronsko-svjetlosnim indikatorima sugerira samouvjerenost, a u kombinaciji s ergonomskim sjedalima putnicima nudi udobnost nove dimenzije. Estetska uređenost putničke kabine ISUZU D-Max-a gradi se na dva osnovna dizajnerska principa: udobnost i funkcionalnost. S popisa opreme izdvajamo električne podizače stakala s impulsnom funkcijom, sklopive, grijanje retrovizore, daljinsko centralno zaključavanje, putno računalo opremljeno multi-informacijskim zaslonom, audio sustav s komandama na upravljaču, električno podesivo sjedalo vozača i grijana prednja sjedala. Sve navedeno jamči udobnost i sigurnost korištenja ovog gospodarskog vozila na vašem OPG-u.

Povećana sigurnost

Ovaj pick up krasi mnoštvo rješenja koja služe povećanju sigurnosti vozi kao što je npr. podvozje koje je izvedeno tako da apsorbira energiju pri sudaru. Dalji čimbenici aktivne sigurnosti su ABS sustav, elektronski nadzor dinamičke stabilnosti vozila (ESC), traction control (TCS), elektronska razdioba snage kočenja (EBD) i asistent kočenja (BA), a svi oni su ugrađeni u svaki ISUZU D-Max. Za bolju sigurnost tu je šest zračnih jastuka, vozačev i suvozačev te bočni zračni jastuci kao i zračne zavjese.

Dodatno, ne treba zaboraviti prednosti kupovine pick upova financijskog tipa - zbog statusa gospodarskog vozila ova se kategorija priznaje kao porezno priznati trošak, a plaćeni PDV koristi se kao odbitak pretporeza.

Foto: isuzu.hr


Fotoprilog


Tagovi

Isuzu D-MAX PickUp Gospodarsko vozilo


Autorica

Ivana Jurišić

Više [+]

Novinar u duši, ekonomist po struci. Sa 14-godišnjim iskustvom u uredništvu Zadarskog i Novog Lista, Ivana nam donosi zanimljive i dinamične priče, ali i informacije koje pomažu unapređenju sela i poljoprivrede.