Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Policija
  • 08.07.2024. 15:00
  • Splitsko-dalmatinska, Brač

Iz lovačke puške usmrtio ovcu i janje - prijavljen za dva kaznena djela

Meso je uzeo sa sobom, navodi policija.

Foto: Depositphotos/DmitryPoch
  • 105
  • 0
  • 0

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Ubijanje ili mučenje životinja i kazneno djelo Krađe, policijski službenici PP Brač dovršili su kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom. 

Istog se, objavila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska, sumnjiči da je 2. srpnja na području Brača iz lovačke puške usmrtio ovcu i janje, a potom meso uzeo sa sobom.

Navode i da je tijekom kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga suda, obavljena pretraga doma i drugih prostorija koje navedeni koristi na području otoka i tom prilikom je pronađeno više komada lovačkog oružja i streljiva koje navedeni legalno posjeduje.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv 60-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.


Tagovi

Ubijanje životinja Krađa Ovca i janje Lovačka puška Policija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ljepota i moć prirode.