Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dražen Kurečić
  • 11.02.2014. 16:30

Jakovinin pomoćnik na Tjednu EU fondova

Pomoćnik ministra Jakovine, Dražen Kurečić sudjelovat će na Tjednu EU fondova – Upravljanje vodama i EU fondovi

  • 222
  • 21
  • 0

Pomoćnik ministra poljoprivrede, Dražen Kurečić sudjelovat će na Tjednu EU fondova u srijedu, 12. veljače 2014. godine s početkom u 10:30 sati. U Hotelu International, na adresi Miramarska 24 u Zagrebu govorit će se o ciljevima Republike Hrvatske u području upravljanja vodama i prioritetima u sektoru vodnog gospodarstva u okviru EU financijskog razdoblja 2014.-2020.

Tjedan EU fondova zajednički organiziraju Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, institucije uključene u sustav upravljanja i kontrole korištenja sredstava strukturnih instrumenata, Hrvatska gospodarska komora te veleposlanstva pojedinih zemalja članica Europske unije radi razmjene iskustva o mogućnostima korištenja strukturnih i investicijskih fondova Europske unije u financijskom razdoblju 2014.-2020., prema pojedinim tematskim područjima.

Cilj ovog petodnevnog događaja je predstavljanje prioriteta ulaganja RH u idućem financijskom razdoblju, prikaz primjera dobre prakse zemalja članica te razmjena iskustva kroz panel diskusije između hrvatskih i stručnjaka zemalja članica.


Tagovi

Tjedan EU fondova Tihomir Jakovina Dražen Kurečić Upravljanje vodama HGK Zagreb International

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Seoske lole #RuralFoto #selo