Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nova serija
  • 04.07.2024. 10:30

John Deere predstavlja čak 17 modela nove serije traktora 6M

Kombinacija snage, nosivosti, hidrauličkih performansi i opcija osovine čini modele serije 6M pouzdanim izborom za poljoprivrednike koji traže visokoučinkovite i svestrane traktore s velikom udobnošću, a praktične i jednostavne za rad, naglasili su iz John Deere-a.

Foto: Novocommerce International
  • 2.062
  • 138
  • 0

John Deere uvodi novu seriju traktora 6M sa značajno proširenom linijom modela, njih ukupno 17, od kojih je 10 iznad 150 konjskih snaga, prikladnih za najrazličitije potrebe gospodarstva.

Proizvođač ističe da od kompaktnog 6M 95 do snažnog 6M 250, serija sada pruža još više izbora poljoprivrednicima koji traže traktore visokih performansi s malom složenošću rukovanja.

Važni dodaci uključuju 4-cilindrični 6M 150 velike konjske snage i nadograđeni 6M 145 sa šest cilindara. Modeli 6M 230 i 6M 250 s iznimno velikim međuosovinskim razmakom od 2.900 mm dodatno proširuju ponudu. Opremljeni motorom od 4,5 ili 6,8 litara, svi modeli nude dodatne konjske snage do 20 KS (nazivna snaga) sa sustavom Intelligent Power Management (IPM) u transportu ili PTO aplikacijama.

Proširena linija modela

Za intuitivno rukovanje i kontrolu traktora, naglašavaju kako nova serija 6M ima prilagodljive upravljačke funkcije, kao i novi zaslon koji je veći i potpuno grafički, omogućujući poljoprivrednicima da prilagode još više postavki traktora nego prije.

U segmentu manjih okvira, novi 6M 150 pridružuje se liniji kao model koji je iznimno snažan s maksimalnih 177 KS s IPM-om, ali također kompaktan i okretan. Unutar srednjeg segmenta okvira, model 6M 145 je nadograđen kako bi imao šest cilindara umjesto četiri, dok je dodavanje novih modela 165 i 185 dodatno diverzificiralo cijeli ovaj segment. Sektor velikih okvira također predstavlja dva dodatna modela, 220 i 240, koji nude robusne performanse i svestranost za zahtjevne zadatke dok segment iznimno velikih okvira sada ima potpuno nove modele 230 i 250, postavljajući nove standarde u snazi i učinkovitosti za operacije većeg opsega.

dsx
Velika staklena površina osigurava maksimalnu vidljivost

"Novi dizajn i upravljačke značajke koje nudimo u cijeloj paleti modela omogućuju intuitivno i jednostavno upravljanje traktorom", rekao je Philippe Steinmann, voditelj marketinga proizvoda za 6M traktore u Europi. "Ovo daje poljoprivrednicima široku lepezu mogućnosti koje odgovaraju njihovim specifičnim potrebama i preferencijama."

Snažan i brz s opcijom od 50 km/h

Opremljeni 4,5 ili 6,8-litrenim John Deere motorima koji nude do 281 KS s IPM-om, traktori serije 6M pružaju iznimne performanse.

Pojašnjavaju kako se opcije mjenjača kreću od mehaničkog PowrQuadTM Plus s mekim mijenjanjem stupnjeva prijenosa, AutoQuadTM Plus s usklađivanjem brzine, preko CommandQuadTM Plus s poboljšanim automatskim mogućnostima do bezstupanjske hidro-mehaničke AutoPowrTM tehnologije. Uz kompaktnu CommandARMTM opciju, AutoPowrTM mjenjač je također dostupan s desnom konzolom za vozače koji žele udobnost, ali preferiraju jednostavniju upravljačku jedinicu. Za sve modele dostupna je opcija od 50 km/h, čime se štedi dragocjeno vrijeme tijekom cestovnog prijevoza, čime se povećava ukupna produktivnost.

Iz tvrtke ističu kako su projektirani za obavljanje zahtjevnih zadataka uz učinkovitost i brzinu: "Nadovezujući se na svoj jedinstveni i provjereni dizajn punog okvira i nudeći stražnji kapacitet podizanja od 5,7 t do 9,9 t, ovisno o modelu, mogu se uhvatiti u koštac s velikim teretima i uređajima, bilo da se radi o većim sijačicama, sadilicama ili plugovima", naglašavaju. 

Hidraulički sustav s kompenzacijom tlaka i protoka isporučuje od 114 do 195 litara u minuti, osiguravajući maksimalnu produktivnost u svakoj operaciji. Nadalje, ovi modeli nude širok portfelj opcija osovina i guma, uključujući osovine s prirubnicom i osovine sa zupčastom letvom. Ove opcije povećavaju svestranost i produktivnost i pridonose smanjenom zbijanju tla, čuvajući ga uz maksimalnu učinkovitost rada.

"Ova kombinacija snage, nosivosti, hidrauličkih performansi i opcija osovine čini modele serije 6M pouzdanim i učinkovitim izborom za poljoprivrednike koji traže visokoučinkovite i svestrane traktore", nadovezao se Steinmann, dodajući da pružaju veliku udobnost, a istovremeno su praktični i jednostavni za rad što je više moguće.

Precizna poljoprivreda na zahtjev

Nova serija ima prilagodljive upravljačke funkcije, nudeći izbor između desne konzole ili kompaktnog CommandARMTM za personalizirani rad. Novi zaslon, smješten na A-stupu, pruža upravljačima savršeno organiziran i lak za podešavanje pregled ključnih funkcija traktora, povećavajući radnu učinkovitost.

Uz maksimalnu vidljivost koju olakšava panoramski krov i velika staklena površina, vozači mogu postići precizan i brz rad s prednjim utovarivačem. TLSTM ovjes prednje osovine i mehanički ovjes kabine osiguravaju glatku i udobnu vožnju, čak i na zahtjevnim terenima.

Svi modeli nude dodatne konjske snage do 20 KS 

S 10,1” G5 visoke rezolucije ili 12,8” G5Plus univerzalnim zaslonom, operateri mogu s lakoćom povezati svoj ISOBUS priključak i koristiti John Deere Precision Ag tehnologiju za poboljšanu produktivnost. Značajke kao što su AutoTracTM, Section Control i Variable Rate Application nude rješenja za preciznu poljoprivredu, optimizirajući rad na polju.

"Integracija JDLinkTM pruža podršku operatera na daljinu i osigurava da svi novi modeli traktora 6M primaju najnovije bežične nadogradnje softvera, držeći ih u tijeku s najnovijim tehnološkim dostignućima", poručili su.

Za više informacija o novoj seriji traktora obratite se tvrtki Novocommerce International na jedan od niže navedenih kontakata,


Tagovi

John Deere Novocommerce International 6M traktor Novi modeli Precizna poljoprivreda Novi zaslon 17 modela


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner