Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Etradex
  • 22.04.2020. 12:00

Kako kupiti i skladištiti gorivo dok su cijene niske?

Provjerite kako ostvariti besplatnu dostavu goriva i besplatan najam spremnika za njegovo skladištenje koje nudi tvrtka Etradex.

Foto: Etradex
  • 11.887
  • 795
  • 1

Uz povijesno niske cijene goriva, isplati se kupovati veće količine i skladištiti ih za buduću potrošnju. Poljoprivrednici, prijevoznici, ribari, građevinari i ostali koji troše značajnije količine Plavog dizela ili Eurodizela sada mogu ostvariti velike uštede na cijeni goriva i smanjiti ulazne troškove. Problem je gdje to gorivo skladištiti i pod kojim uvjetima je to uopće dozvoljeno. Odgovore na pitanja dobili smo u tvrtki Etradex.

Ova tvrtka već 30 godina radi upravo tako da kupcima dovozi gorivo na lokaciju i daje spremnike za skladištenje goriva u besplatan najam. Specijalizirali su se za njihovo postavljanje i održavanje kao i održavanje opreme na spremnicima. Za sve ugovorne kupce koji od Etradexa kupuju gorivo, ove su usluge besplatne.

U ponudi imaju statične spremnike od 3.000 litara, 5.000 litara ili 9.000 litara.

Tankirajte kao da ste na benzinskoj postaji

"Svi spremnici opemljeni su pumpom, filterom, brojilom, mjerilom nivoa, pištoljem i crijevom od minimalno pet metara. Spremnici su okrugli kako bi se mogli optimalno smjestiti, imaju dvostruki plašt zbog čega nema brige oko prolijevanja goriva i sve potrebne EU certifikate. Rukovanje je jednostavno, tankirate kao da ste na benzinskoj postaji, a dodatna prednost je ta što imate kontrolu nad potrošnjom", ističu iz Etradexa.

vd
Prijenosni spremnici za gorivo 910 litara

Dodaju da, osim statičnih, u ponudi imaju i prijenosne spremnike od 910 litara. Kao njihovu praktičnost ističu to što su dimenzionirani na način da stanu u standardna pick-up vozila. Zbog toga je pojednostavnjen pristup na  mjestima do kojih kamion za dostavu ne može doći te se na taj način može opskrbljivati gorivom poljoprivredne strojeve, strojeve na gradilištima, agregate i sl. 

Koje uvjete treba ostvariti za besplatan najam spremnika?

Kako biste ostvarili pravo na besplatan najam spremnika, iz tvrtke naglašavaju sljedeće uvjete:

1. Potrebno je ostvariti minimalnu godišnju potrošnju Eurodizela i/ili Plavog dizela:

  • za spremnik od 3.000 litara - 40.000 litara
  • za spremnik od 5.000 litara - 60.000 litara
  • za spremnik od 9.000 litara - 108.000 litara

"Ako ne ostvarujete navedene količine, a kupujete gorivo od nas, spremnike možete kupiti po posebnim cijenama koje vrijede samo za naše kupce", poručuju iz Etradexa.

vd
U ponudi imaju statične spremnike od 3.000 litara, 5.000 litara ili 9.000 litara

2. Javiti im podatke vašeg obrta/tvrtke/OPG-a i godišnju potrošnju goriva na mail: gorivo@etradex.hr (u predmet napisati SPREMNIK1.) Ili poslati poruku s navedenim podacima na broj: 098/307-306.

3. Potpisati ugovor o kupoprodaji goriva. Nakon što im pošaljete svoje podatke i potrošnju, poslat će vam ponudu s cijenom goriva i rabatima koje ostvarujute kao ugovorni kupac te dodatak ugovoru koji se odnosi na uvjete vezane uz besplatno korištenje spremnika.

Za više informacija možete im se obratiti na e-mail: gorivo@etradex.hr ili na brojeve: 052/693-130 ili 098/307-306.


Tagovi

Etradex Gorivo Skladištenje Besplatan najam Spremnici za gorivo


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Otpor počinje ovdje - poručuju stotine španjolskih i francuskih poljoprivrednika

Španjolski i francuski poljoprivrednici blokirali su u ponedjeljak ceste duž granice obje države uoči izbora za Europski parlament prosvjedujući protiv, kako kažu, nepošt...

Više [+]