Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zajednička poljoprivredna politika
  • 13.03.2015. 13:30

Kako ostvariti izravna plaćanja od 2015.?

Putem informativnih radionica saznajte koje promjene očekuju poljoprivrednike za ostvarenje izravnih plaćanja nakon 2015. godine

Foto: Depositphotos.com/photography
  • 2.008
  • 99
  • 0

U ovoj godini dolazi do velikih promjena u okviru Zajedničke poljoprivredne politike EU, posebno vezano za izravna plaćanja poljoprivrednicima.

Sa ciljem informiranja poljoprivrednika o tome kako ostvariti izravna plaćanja od 2015. godine, ali i o mogućnostima korištenja sredstava iz Programa ruralnog razvoja, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Ministarstvo poljoprivrede prezentirat će novitete putem lokalnih radionica.

Radionice u svim hrvatskim županijama organiziraju se u okviru EU Twinning projekta "Priprema hrvatske agencije za plaćanja za provedbu Zajedničke poljoprivredne politike i Zajedničke ribarstvene politike EU za razdoblje nakon 2013.", u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom.

Raspored radionica po gradovima

Prva radionica održat će se u Zagrebu 16. ožujka 2015. godine u Hrvatskoj gospodarskoj komori s početkom u 10 sati, a za termine ostalih radionica potrebno je mišem kliknuti na željeni grad.

Izvor: APPRRR, Foto: Depositphotos.com/photography33


Tagovi

Agencija za plaćanja Zajednička poljoprivredna politika ZPP Izravna plaćanja nakon 2015 Program ruralnog razvoja Hrvatska gospodarska komora Radionice za poljoprivrednike