Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Maslinarski alat
  • 24.03.2024. 12:00
  • Zadarska, Zadar

Kioti CX2510N opremljen svime što treba traktor za mala domaćinstva

Kioti CX2510N je mali, kompaktan traktor s tri cilindra i 24,5 konjskih snaga. Na njega idu svi priključci kao i za velike - freza, malčer, prednji utovarivač, plugovi. Pogon mu je na sva četiri kotača, predstavila je tvrtka Entrada na ovogodišnjem Noćnjaku

Foto: Entrada
  • 20.194
  • 1.062
  • 0

Dugi niz godina je tvrtka Entrada prisutna na Međunarodnom susretu maslinara i uljara, a tako je bilo i na ovogodišnjem, 26. Noćnjaku u Zadru.

Posjetitelji na njihovom izlagačkom prostoru uvijek imaju za vidjeti nešto novo iz asortimana alata za rezidbu ili pak mehanizacije za rad u masliniku. 

Širok asortiman proizvoda (Foto: M.C.Celić)

Dva modela traktora 

Ispred hotela Kolovare izložili su novi model traktora Kioti CX2510N-EU kao i CK4030C-EU S5 te traktorski kompresor Ecoplus 950. 

"Kioti CX2510N je mali, kompaktan traktor s tri cilindra i 24,5 konjskih snaga. Na njega idu svi priključci kao i za velike - freza, malčer, prednji utovarivač, plugovi. Pogon mu je na sva četiri kotača i ima sve što jedan traktor za mala domaćinstva treba imati", ispričao nam je Kristijan Kontuš iz tvrtke Entrada koja je generalni zastupnik marke Kioti za Hrvatsku. 

"Ovaj mali, nizak stroj je osim za maslinare zgodan i za vinogradare i voćare. Jednostavan je za korištenje te vrlo okretan kod limitiranih prostora za rad", opisuje.  

Osim ovoga, interes prisutnih privukao je i veći model CK4030C-EU S5, s 40 KS, kabinom i klimom. "Uz njega je bio izložen traktorski kompresor što je bilo zaniljivo svima koji koriste pneumatski program, kao što su škare i pile", kaže Kontuš dodavši da su u Entradi oba modela trenutno po sniženim cijenama

CK4030C-EU S5 s traktorskim kompresorom 

I za profesionalce i za hobiste

Na Noćnjaku je, naravno, predstavljen i alat, točnije škare i pile tvornice Campagnola. Novitet su modeli akumulatorskih škara Stark 160 i 220. Riječ je o alatu s fiksnom, aluminijskom drškom koji je lagan i jednostavan za korištenje. "Maslinari su prepoznali prednost našeg programa za rezidbu. Svake godine se unaprjeđju. Jedne godine kupe škare, druge teleskopsku ili ručnu pilu, bilo da se radi o profesionalnim maslinarima ili onima koji imaju 300 do 500 stabala", ističe Kontuš. 

Naglasio je da se navedene škare isporučuju s tri baterije. "Korisnik može bez brige odraditi cijeli dan, čak i više, bez bojazni da će ostati bez baterije koja je punjiva. Dakle, set uz škare sadrži tri baterije, punjač i gratis oštrica", opisao je. 

Obišao ih je i predsjednik RH, Zoran Milanović (Foto: M.C.C.)

Osvrnuo se i dobar odaziv maslinara iz Crne Gore kojima je također bilo zanimljivo na licu mjesta vidjeti asortiman tvrtke Entrada koja svoje proizvode distribuira preko jedne tvrtke i u toj zemlji. 


Fotoprilog


Tagovi

Entrada Alat za rezidbu AKU škare Kioti Mali traktor Noćnjak Campagnola Kristijan Kontuš


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.


Partner

Entrada d.o.o.

Letaj 2, 52233 Šušnjevica, Hrvatska
tel: +385 (0)52 401 980, e-mail: info@entrada.hr web: http://www.entrada.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#RuralFoto #zivotinje #Lika
Naši🐎🐎 HH-ovci i 👑car 🐕Medo😍