Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 5 godina s Vama
  • 01.07.2013.

Klikaj i osvoji - dobitnici lipnja 2013.

Pokloni za vjerne čitatelje

  • 428
  • 71
  • 0

Kao što smo najavili Agroklub.com® nagrađuje svoje vjerne čitatelje za pet godina rada najvećeg poljoprivrednog portala u regiji. Kako bi vrući ljetni dani bili ugodniji pripremili smo za Vas pregršt iznenađenja.

Tijekom godine svakog mjeseca biramo komentar, oglas i korisnika mjeseca. U lipnju su ovu vrijednu titulu zaslužili:

  1. Hurki za komentar mjeseca
  2. Rale za oglas mjeseca
  3. OPG Goran za korisnika mjeseca

U natjecanju mogu sudjelovati samo registrirani čitatelji portala. Kako bi sve bilo transparentno na slijedećoj poveznici možete pratiti bodovno stanje www.agroklub.com/korisnici/

Pravila se nalaze na slijedećoj poveznici - Uz agroklub je ljeto ugodnije

Čestitamo čitateljima koji su osvojili poklone, a svi ostali ne gubite nadu jer majica može biti Vaša već slijedećeg mjeseca. Ne zaboravite se registrirati jer se jedino registiranim korisnicima broji bodovno stanje. S toga klinite u zaglavlju stranice na link "Prijavi se".

Molimo dobitnike da nam na info@agroklub.com pošalju svoje podatke (ime i prezime, adresu te odgovarajuću veličinu) kako bismo im mogli poslati agroklub majicu.

Komentirajte tekstove, slike ili video uratke i predajte oglas u poljoprivredni oglasnik kako biste postali agroklubov korisnik mjeseca. Po isteku 2013. biramo i korisnika godine te se sve vaše aktivnosti zbrajaju.


Tagovi

Agroklub Poljoprivredni portal Majica Bodovi Oglasnik


Autorica

Maja Bakota

Više [+]

Maja je administratorica/urednica AgroKluba. Završila je diplomski studij financijskog managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Zanima se za društvene mreže, community management i SEO. Osebujnog glazbenog ukusa :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tradicionalnu europsku hranu ugrožavaju kukci, biljne alternative i meso iz laboratorija?

Mađarsko predsjedavanje Vijećem EU započelo je 1. srpnja i odmah se uhvatilo u koštac obrane europske kulinarske tradicije. Na inicijativu Budimpešte, danas će 27 minista...

Više [+]