Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 09.07.2024. 09:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Krenule su prijave za izlaganje na 31. Jesenskom bjelovarskom sajmu

Bjelovarski sajam je godinama izvrsno mjesto za kupnju i prodaju te sklapanje poslova, poručili su organizatori i najavili niz noviteta. Prijavite se na vrijeme!

Foto: Karolina Rastija
  • 428
  • 54
  • 0

Krenule su pripreme za 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam koji će se održati od 13. do 15. rujna u Gudovcu.

"Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za izlaganje na sajamskim manifestacijama", istaknuli su iz Bjelovarskog sajma d.o.o. 

U sklopu Jesenskog, održat će se i Sajam opreme za stočarstvo, 8. Peti element (grijanje i obnovljivi izvori energije), 7. Drvni svijet (oprema za šumarstvo i drvne tehnologije), kao i Kon-tur (sajam kontinentalnog turizma). Uz navedeno, održava se i jedinstvena 31. Državna stočarska izložba na kojoj će uzgajivači predstaviti najbolja grla stoke iz svih krajeva Hrvatske.

Noviteti za sve izlagače, posebno za obrtnike

"Ovogodišnji će sajam biti uistinu poseban što se tiče sadržaja, a pripremili smo i nekoliko noviteta", poručili su organizatori te dodali da veliku pozornost poklanjaju obrtnicima kojih je svake godine sve veći broj. Tako će subota 14. rujna biti posvećena njima odnosno biti Dan obrtnika Bjelovarsko-bilogorske županije.

Između ostalog, ističu kako će se posjetitelji moći uvjeriti u raznolikost ponude županijskih obrtnika, ali i iz cijele regije.

"Bjelovarski sajam je godinama izvrsno mjesto za kupnju i prodaju te sklapanje poslova", poručili su.

Kontinentalni turizam u fokusu

Naglasili su kako je osim noviteta kao što su besplatna škola jahanja posjetiteljima, mnoga natjecanja i najbogatiji sadržaj do sada, novitet svakako manifestacija Kon-tur koja će predstaviti sve traženiji i popularniji kontinentalni turizam. "Izlagači će moći predstaviti svoju ponudu proizvoda i usluga, a posjetitelji otkriti mogućnosti kontinentalne Hrvatske i njene posebnosti tijekom cijele godine."

Predstavit će se, pojašnjavaju, smještajni kapaciteti, turistički programi i izleti, aktivan odmor, kulturna baština i muzeji, oprema, namještaj, dekori te tehnologije i usluge u turizmu.

Više detalja o sajmu, prijavnica i narudžbenica nalaze se u dokumentima ispod teksta.

Javio im se već sada veliki broj izlagača tako da očekuju i raznoliku ponudu za posjetitelje. "Zadnjih godina i vrijeme nam je saveznik tako da očekujemo da će posjetitelji kući otići sretni i zadovoljni, a izlagači dobro tržiti i sklopiti vrijedne poslove kao i svaki put do sada", smatraju iz Bjelovarskog sajma.

Kako se prijaviti?

Najbolji način za prijavu izlagača je putem online prijave ili javiti se na e-mail: prodaja@bj-sajam.hr te slanjem upita putem njihovih društvenih mreža.

"Ono što je svakako posebno za njih ove godine je daleko veća vidljivost njihove ponude putem Sajamske televizije koja je važan novitet za promoviranje izlagača i njegove ponude", naglasili su. 

Naime, Sajamska televizija, uz samo emitiranje na prostoru sajma, istovremeno će biti emitirana putem društvenim mreža i ostalim medijskih kanala.

"Iskoristite priliku, predstavite svoje proizvode i usluge desecima tisuća posjetitelja te ostvarite brojne prednosti koje se nude sudjelovanjem na ovim sajamskim manifestacijama", poruka je svim zainteresiranima.

 


Dokumenti


Tagovi

Bjelovarski sajam 31. jesenski međunarodni bjelovarski sajam Gudovac Prijava za izlaganje Sajamska televizija Prijavnica Kako se prijaviti Sajam u Gudovcu 2024


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner