Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Cjeloživotno obrazovanje
  • 12.03.2024. 10:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Krenuli upisi polaznika na Biopoduzetništvo pri Odjelu za biologiju Sveučilišta u Osijeku

Završetkom programa Biopoduzetništvo koji spaja znanja stečena formalnim obrazovanjem s poduzetništvom stječe se mikrokvalifikacija koja se upisuje u radnu knjižicu

Foto: Odjel za biologiju
  • 610
  • 42
  • 0

Odjel za biologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku otvorio je poziv za upis polaznika na program cjeloživotnog učenja pod nazivom Biopoduzetništvo.

Namijenjen je onima koji su završili najmanje četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje poljoprivrednog, biomedicinskog ili veterinarskog usmjerenja, te alumnima Odjela za biologiju kao i magistrima i inženjerima iz područja prirodnih, biomedicinskih i biotehničkih znanosti - dakle i onima koji su uspješno završili Prehrambeno-tehnološki, Medicinski, Veterinarski ili Fakultet agrobiotehničkih znanosti.

"Tijekom trajanja programa polaznici će usvojiti potrebne vještine poduzetničkog promišljanja i djelovanja, osposobiti se za prepoznavanje poslovnih prilika te kreiranja ideja i vizija u kojima se razvijaju inovativna rješenja u svrhu konkurentnog gospodarstva te na primjeru vlastitih ideja razviti poslovni plan za pokretanje poslovnog pothvata/projekta. Program je interdisciplinaran te spaja prirodoslovna znanja stečena formalnim obrazovanjem s poduzetništvom", istaknula je prilikom predstavljanja voditeljica programa doc.dr.sc. Anita Galir Balkić, zamjenica pročelnice za znanstveno-istraživačku djelatnost Odjela za biologiju Sveučilišta J.J. Strossmayera iz Osijeka.

Dobra je vijest za sve zainteresirane da se financira putem vaučera, a njegovim završetkom stječe mikrokvalifikacija koja se upisuje u radnu knjižicu.

Vaučer možete zatražiti putem sljedeće poveznice: Biopoduzetništvo vaučer HZZ

Nastava započinje uskoro, u travnju 2024. godine, a održavat će se četvrtkom i petkom u poslijepodnevnim terminima tijekom šest tjedana, ukupnog trajanja 65 sati.

Više o programu Biopoduzetništvo možete pronaći na mrežnim stranicama Odjela za biologiju/Cjeloživotno obrazovanje, a za sva dodatna pitanja možete se obratiti na kontakt e-mail adresu: biopoduzetnistvo@biologija.unios.hr.

Program traje 6 tjedana, odnosno 65 sati
Program Biopoduzetništvo se provodi kroz 6 tjedana, odnosno 65 sati

Tagovi

Cjeloživotno obrazovanje Anita Galir Balkić Odjel za Biologiju


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Odjel za biologiju

Ulica cara Hadrijana 8/A, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 399 900, fax: +385 31 399 939, e-mail: info@biologija.unios.hr web: https://www.biologija.unios.hr/