Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Odbjegla krmača
  • 14.08.2019. 18:00
  • Požeško-slavonska, Požega

Krmača se predomislila: iskočila iz prikolice i napravila pravi kaos

U poprilično velikoj prometnoj gužvi, vozače je iznenadila odbjegla krmača...

Foto: Dražen Krstanović/pozega-eu
  • 3.336
  • 203
  • 0

Nesvakidašnji prizor dogodio se u ponedjeljak pred požeškom tvornicom čokolade Zvečevo. U poprilično velikoj prometnoj gužvi, vozače je odlučila nasmijati ni manje ni više nego prava rasna krmača.

"Kupili smo ju u požeškoj kaznionici i prevozili u Bankovce. Na semaforu se odjednom uznemirila i iskočila iz prikolice. U trenu je nastala prava "ofenziva“ jer smo se i mi i neki radnici Zvečeva rasporedili kako bismo ju utjerali natrag u prikolicu. Nije baš bila spremna na suradnju, ali nekako smo ju uspjeli utovariti natrag", prepričao je Josip za pozega.eu, jedan od sudionika ove zanimljive akcije onakav umoran od sinoćnje Kukuruzijade i roštiljade, gdje je bio član organizacijske ekipe i radio za šankom. Samo mu je još ovakva akcija u životu trebala.

Imao je Josip još zanimljivosti u svom životu. Bio je jedan od najpožejnijih neženja u Požeštini i sudjelovao u RTL-ovoj emisiji Ljubav je na selu.

Nakon što su nas na mjesto događaja pozvali naši čitatelji, fotoobjektivom smo uspjeli zabilježiti trenutak kad je krmača već ponovno bila u prikolici. No, kako se isti scenarij ne bi ponovio, gazda je odlučio prikolicu dodatno pojačati, a krmača je dobila suputnika u prikolici koji je budno pazio da ne napravi opet nekakav krmačluk.

Što se krmači u konačnici piše možemo samo pretpostaviti.


Izvori

Požega-EU


Tagovi

Odbjegla krmača Prikolica Iskočila iz prikolice

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Djetinjstvo u prirodi 🍀🌼👣 #RuralFoto #priroda