Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Plavi diesel
  • 03.01.2015. 18:20

Kvote plavog diesela mogu se koristiti od danas!

Ribarima nije na vrijeme omogućeno korištenje dodijeljenih kvota. Iako je iz Financijske agencije najavljeno da će otklanjanjem tehničkih poteškoća kvote biti moguće koristiti od ponedjeljka, 5. siječnja 2015., isto je omogućeno već danas.

  • 1.563
  • 91
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede dodijelilo je nove kvote za 2015. godinu korisnicima plavog diesela i podatke na vrijeme dostavilo Financijskoj agenciji.

Nakon učestalih poziva korisnika o nemogućnosti korištenja dodijeljenih im kvota, ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina poduzeo je mjere utvrđivanja razloga kašnjenja dodjele pojedinačnih kvota korisnicima u Financijskoj agenciji, u okviru svoje nadležnosti.

Ribarima omogućeno korištenje plavog diesela

Plavi diesel osnovno je sredstvo za rad naših ribara i poljoprivrednika. Obzirom da u ovo doba godine nema značajnijih poljoprivrednih radova, najugroženija skupina koju najviše pogađa ova situacija upravo su naši ribari.

Zbog tehničkih poteškoća s učitavanjem kvota na korisničke kartice, ribarima nije na vrijeme omogućeno korištenje dodijeljenih kvota. Iako je iz Financijske agencije najavljeno da će otklanjanjem tehničkih poteškoća kvote biti moguće koristiti od ponedjeljka, 5. siječnja 2015. godine u jutarnjim satima, isto je omogućeno već danas u poslijepodnevnim satima.

Izvor: Glasnogovornik Ministarstva poljoprivrede


Tagovi

Kvote Tihomir Jakovina Plavi diesel Ribari Financijska agencija Tehničke poteškoće

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB