Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklas
  • 05.12.2023. 10:30
  • Krapinsko-zagorska, Zlatar Bistrica

Lamborghini - moćan traktor za sve potrebe na gospodarstvu

Obiteljska tvrtka Agroklas prvi se put predstavila na sajmu CroAgro. Uz Lamborghini, predstavila je i drugu bogatu paletu traktora i priključaka čiji su prodajni zastupnici.

Foto: Vedran Stapić
  • 6.355
  • 393
  • 0

Na upravo održanom 3. Međunarodnom sajmu poljoprivrede i poljomehanizacije CroAgro, prvi put se predstavila obiteljska tvrtka Agroklas iz Zlatar Bistrice, kupcima dobro poznata po prodaji talijanskih traktora Lamborghini i BCS te Solis iz Indije. 

"Jako smo zadovoljni našim prvim predstavljanjen jer smo u četiri dana, koliko je trajao ovaj nacionalni sajam u grijanim i lijepo uređenim paviljonima Zagrebačkog velesajma mogli predstaviti čitavu paletu naših traktora ili priključaka te upoznati naše stalne, ali i nove kupce s novitetima koji dolaze na tržište", kaže nam direktor Željko Vuđan.

Široka paleta vrhunskih strojeva

Ističe da kupnjom Lamborghinija dobivate moćan traktor za sve potrebe na poljoprivrednom gospodarstvu. Naime, odlikuje ih laka upravljivost, elektronska kontrola brzine okretaja motora, višebrzinski prijenos, a osiguravaju i iznimnu udobnost vozaču.

"U tvornici u Trevigleu dnevno se proizvode 120 traktora. Lamborghini je dio grupacije Deutz-Fahr koja proizvodi kompletan program ovih strojeva od 25 do 265 KS", otkriva nam Vuđan naglašavajući za kupce bitnu stavku koju ima ova obiteljska tvrtka. Za sve proizvode koje imaju u ponudi pružaju usluge servisa i tehničke podrške.

BCS traktori posebno su zanimljivi voćarima i vinogradarima 

Uz Lamborghini, Agroklas nudi i BCS traktore, koji su vrlo zanimljivi voćarima i vinogradarima, te kompletan asortiman priključaka ovog proizvođača. Tu je i program BSC kosilice strižne, diskaste te motokultivatori, ali i proizvodi drugih renomiranih svjetskih proizvođača kao što su plugovi i podrivači Moro Aratri, rotodrljače Moreni, traktorske freze i rotodrljače Lancer, malčari Ferri i dr.

Kaže nam da su zanimanje kupaca, kako na sajmu, tako i prije njega, pobudili povoljniji BCS traktori, koji dolazi u više modela, 75 i 80 KS, te njihovi motokultivatori 740.

"Od Solis 26 traktora imamo one s kabinom i bez, s klasičnim i hidrostatskim mjenjačem, šest plus dva te devet plus devet mjenjačem", nabraja paletu. 

Osigurani rezervni dijelovi

Na naš upit kako je zadovoljan prodajom traktora, ali i drugih poljoprivrednih strojeva na domaćem tržištu, Vuđan ističe da je za njih, nakon dvije dobre prodajne godine i ova bila ista, s tim da je pred njezin kraj došlo do malog usporavanja. Sada treba vidjeti je li zaista došlo do usporavanja prodaje ili se čeka nova poljoprivredna sezona za nabavu glavnine potrebne mehanizacije. On se nada da će prodaja trakora, oslonjena na EU fondove, i dalje ići uzlaznom putanjom.

Lamborghini najprodavaniji traktor u Hrvatskoj i u prvom kvartalu 2023.

Bitno za naglasiti je da, kada su u pitanju rezervni dijelovi, Agroklas ima osiguranu nabavu u svom prodajno-servisno-skladišnom natkrivenom objektu na 1500 m2 te 4500 m2 vanjskog prostora u Zlatar Bistrici. 


Fotoprilog


Tagovi

Agroklas Lamborghini BCS Solis Prodaja traktora Željko Vuđan Obiteljska tvrtka


Autor

Marinko Petković

Više [+]

Dugogodišnji novinar s diplomom Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu koji prati poljoprivredu i prehrambenu industriju. Danas na iste teme izvještava za brojne domaće medije. Predsjednik Zbora agrarnih novinara pri HND-u.


Partner

Croagro

Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 6306 405, e-mail: damir.pavlek@zv.hr web: https://www.zv.hr/sajmovi-7/croagro/2522