Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ukrao traktor
  • 01.05.2024. 18:00

Ljubav je to: 18-godišnjak ukrao Fendt vrijedan 320.000 eura - što ga čeka?

Mladić je pomno isplanirao krađu, a onda traktorom prešao stotine kilometara po Bavarskoj. Policija ga tereti za više kaznenih djela

Foto: Shutterstock/Dizfoto
  • 12.282
  • 718
  • 0

Neobična krađa s još neobičnijim razlogom dogodila se ovih dana u Njemačkoj. U gradu Marktoberdorf u Bavarskoj 18-godišnji je mladić iz pogona tvrtke Fendt ukrao novi traktor vrijedan 320.000 eura. 

Pomno isplanirano

Pomno je pripremio svoj zločin. U Bavarsku je stigao iz Sjeverne Rajne-Vestfalije, no na svom je automobilu imao lažnu registraciju. Također, falsificirao je identifikacijski kôd za probnu vožnju, sjeo u traktor i jednostavno se odvezao izvan kruga tvrtke, piše all-in

Sutradan je uhvaćen u blizini ovog velikog kompleksa koji osim pogona sadrži i prodajno mjesto te restoran, a nakon što su ga prepoznali zaposlenici te je pozvana policija. 

Fendt fan

Istražiteljima je na ispitivanju priznao da je veliki ljubitelj Fendt marke traktora te da je to bio razlog zašto ga je ukrao. Vrlo je vjerojatno da govori istinu jer je na svojoj turneji, prije nego se vratio, prošao nekoliko stotina kilometara po Bavarskoj. 

Svoju će ljubav teško platiti jer bi ga policija mogla teretiti za više kaznenih djela - sumnju na krađu ili neovlašteno korištenje vozila, krivotvorenje isprava, vožnju bez prometne dozvole i povrede propisa o porezu na vozila. 


Tagovi

Krađa Fendt Krađa traktora Fendt traktor Fan Njemačka


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#RuralFoto
#priroda
Divna slavonska polja