Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nestali sat
  • 26.06.2024. 07:30

Mislio da mu krava pojela Rolex - sat se ponovno pojavio nakon 50 godina

James Steele, 95-godišnji farmer iz Engleske prije 50 godina izgubio je svoj vrijedan Rolex. Mislio je da mu ga je pojela krava, a nedavno ga je pronašao mladić pomoću detektora metala.

Foto: Depositphotos/nik7ch (ilustracija)
  • 525
  • 62
  • 0

Farmer James Steele iz Engleske izgubio je Rolex dok je radio na farmi prije 50 godina. Sada se vrijedan sat ponovno pojavio na pašnjaku krava, piše BBC.

Naime, on je mislio da je njegov vrijedni sat pojela krava, a pola stoljeća kasnije u trag mu je ušao lovac na blago pomoću detektora metala.

James Steele ima 95 godina i cijeli je život bio farmer u Morda u Oswestryju, Shropshire u Engleskoj. Kako objašnjava, izgubio ga je početkom sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Tada je "iznenada primijetio" da mu je pukla narukvica. Veterinar mu je tada rekao da ga je mogla pojesti krava s travom.

Mladić je, pišu, pronalazak mogao i prešutjeti, ali odlučio je obradovati pravog vlasnika. "Mogle bi se pronaći i druge dragocjenosti", rekao je farmer i potaknuo mladića da nastavi detektorom pretraživati ​​njegovu zemlju.

"Sada ga imam, i to samo pola narukvice, druga polovica se sigurno raspala. Imam sat, ali više ne radi. Brojčanik je postao zelenkast, ali nije zahrđao", dodao je. Sada će, kaže, biti samo suvenir jer "jednostavno bi bilo preskupo popravljati ga."

James Steele, a British dairy farmer, lost his watch while bringing in his cows for milking in the 1970s. Now 95, Steele has been reunited with his long-lost Rolex thanks to a metal-detector enthusiast.

Objavljuje Washington PostNedjelja, 23. lipnja 2024.

Tagovi

Pronašao sat Rolex


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zajedno smo jači, reče žaba i zaputi se u nove pobjede #RuralFoto #životinje