Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Monolit
  • 18.07.2024. 14:00

Mljekarici prekipjelo: Traktorom uklonila misteriozni monolit s polja

Zabava se ubrzo pretvorila u frustraciju. Više je razloga zašto je mljekarici prekipjelo pa je traktorom maknula neobičan predmet iz polja

Foto: FB/Morning Fresh Dairy Farm
  • 340
  • 0
  • 0

Sjajni metalni monolit koji se misteriozno pojavio početkom lipnja na brdu u blizini grada Bellevuea, u američkoj saveznoj državi Colorado, te privukao mnoštvo posjetitelja napokon je uklonjen. Uznemirujući predmet otkriven je na privatnom zemljištu u vlasništvu Lori Graves, koja posjeduje obližnju farmu mliječnih proizvoda kao i lokalni kafić, izazvao je veliku pomutnju među lokalnim stanovništvom.

Izvanzemaljsko ili nadnaravno?

U izjavi za lokalni portal Graves je istaknula kako ju je u početku zabavljao čudan predmet i javna pomama za njime. "Privukao je posjetitelje iz cijele regije koji su se pitali je li to dio javnog umjetničkog projekta - ili je više izvanzemaljskog ili nadnaravnog podrijetla", ispričala je. 

No, ta se zabava ubrzo pretvorila u frustraciju. Mljekarici je nakon par tjedana prekipjelo - i uklonila je misteriozni predmet traktorom.

Uništili kukuruz

Najviše ju je smetalo što su se posjetitelji ponašali bez imalo poštovanja i uništili zemlju, jer su ostavljali smeće posvuda. Bilo je i onih koji su se automobilom vozili kroz polja kukuruza uništavajući urod.  Drugi su se penjali preko ograda ili rezali bodljikavu žicu.

"Uklonili smo monolit i čuvamo ga. Ako ste kreator i želite ga natrag, javite nam se", stoji na Facebook stranici njezine mljekare, Morning Fresh Dairy Farm.

Slični metalni stupovi pojavljuju se posvuda u SAD-u, Kanadi i Europi od kraja 2020. godine. 


Tagovi

Monolit Monolit u polju Misteriozni znakovi Uništena polja Mljekarica Čudan predmet


Autor

Nikola Kučar

Više [+]

Novinar i urednik s više od dvadeset godina iskustva u tiskanim i digitalnim medijima, na radiju i televiziji.