Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • World Cup 2018
  • 16.06.2018. 16:30

Na traktoru iz Njemačke do Moskve!

Obožavatelj nogometa Hubert Wirth krenuo je na Svjetsko prvenstvo u nogometu iz rodnog Pforzheima u Njemačkoj u Rusiju - traktorom!

Foto: Reuteurs / Vasily Fedosenko
  • 4.139
  • 352
  • 1

Obožavatelj nogometa Hubert Wirth krenuo je na Svjetsko prvenstvo u nogometu iz rodnog Pforzheima iz Njemačke u Rusiju - traktorom! Ovaj sedamdesetogodišnjak proputovao je do Moskve 2.300 kilometara na Lanz Bulldog stroju iz 1936. godine. Kao dodatak, tu je i prikolica u obliku limenke piva.

Kroz Poljsku i Bjelorusiju, prelazio je oko 100 kilometara dnevno, vozeći maksimalno 30 kilometara na sat. Suputnik mu je pas Hanks. Da bi stigao na svoju odrednicu, trebalo mu je mjesec dana.

Na granici s Bjelorusijom, carinici su bili zatečeni i nisu znali kako reagirati, pa su samo zamolili Huberta da plati cestarinu. Prometna policija u Moskvi, oduševljena ovim podvigom, Hubertu je obećala besplatan parking tijekom prvenstva. Ovog umirovljenika ne zaobilaze ni radoznali prolaznici, kojima rado izlazi u susret da se fotografiraju kraj traktora. 

Kako je izgledao put, pogledajte u videu:


Tagovi

Hubert Wirth Traktor Njemačka Rusija Moskva Pas Lanz Bulldog World Cup 2018 Svjetsko nogometno prvenstvo


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB