Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krađa
  • 09.08.2023. 10:30
  • Sisačko-moslavačka, Petrinja

Nabavljali mehanizaciju? Dvojac osumnjičen za krađu tri traktora

Jedan od traktora na sebi je imao priključen malčer. Osim vozila iz gospodarske zgrade, sumnjiče se da su ukrali i trimer, kardan te drugi alat.

Foto: Depositphotos/Xalanx (ilustracija)
  • 1.190
  • 118
  • 0

Zbog dvije krađe i jedne teške krađe dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 33 i 41 godinu.

Sumnjiči ih se da su u razdoblju od travnja do svibnja na području Grada Petrinje iz nezaključane garaže 47-godišnjeg vlasnika ukrali traktor s priključenim malčerom, objavila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Kako navode, daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su tijekom lipnja na petrinjskom području u mjestu Pecki iz dvorišta 43-godišnje vlasnice ukrali još jedan traktor.

Zatim su tijekom srpnja također u tom mjestu provalili u obiteljsku kuću 53-godišnjeg vlasnika iz koje nisu ništa ukrali, nakon čega su provalili u gospodarsku zgradu te ukrali trimer, kardan i drugi alat, dok su iz nezaključane garaže opet ukrali traktor. U sklopu kriminalističkog istraživanja stroj je pronađen i vraćen vlasniku.

"Ovim kaznenim djelima počinjena je ukupna materijalna šteta od oko 7.500 eura", navode iz policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su zbog navedenih kaznenih djela uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.


Tagovi

Kriminalističko istraživanje Krađa traktora PU sisačko-moslavačka Traktori


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB