Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjere ruralnog razvoja
  • 18.11.2013. 07:40

Najavljene mjere ruralnog razvoja u 2014.

Ministarstvo poljoprivrede tijekom 2014. godine planira raspisati natječaje za osam mjera Programa ruralnog razvoja

Foto: freepik.com
  • 824
  • 81
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede tijekom 2014. godine planira raspisati natječaje za osam mjera Programa ruralnog razvoja, čime bi se prebrodila ova kritična prijelazna godina. Zemlje stare članice Europske unije, neće u 2014. godini provoditi svoje nove programe, već nastavljaju s provedbom određenih mjera dotadašnjih programa, a uz mogućnost financiranja sredstvima iz budućeg programskog razdoblja.

Imajući na umu velike potrebe poljoprivrednog i prerađivačkog sektora za ulaganjima i želju za razvojem ruralnih područja, kako je najavljeno, ovih osam predloženih mjera predstavlja rješenje za prijelaznu 2014. godinu. Do kraja ove godine Ministarstvo poljoprivrede planira izraditi i operativne Pravilnike koji će precizno definirati operativnu i tehničku provedbu svih spomenutih mjera. Djelatnici PSS-a imat će značajnu ulogu u provedbi mjera i moći će pridonijeti većem i kvalitetnijem iskorištenju raspoloživih sredstava iz EAFRD fonda u korist naših poljoprivrednih gospodarstava, navode iz Ministarstva poljoprivrede.

Od ulaganja u poljoprivredna gospodarstva do razvoja hrvatskog sela, mnogo je ciljeva i projekata koji se ove godine žele, ako ništa drugo, barem započeti, a hrvatski poljoprivrednici ističu kako trenutak nije bio - bolji.

Foto: freepik.com


Tagovi

Ruralni razvoj IPARD EAFRD Program ruralnog razvoja