Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javno savjetovanje
  • 27.03.2018. 13:30

Otvorena e-savjetovanja o Pravilnicima za provedbu operacije 6.4.1. i mjeru 8!

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je nova savjetovanja!

Foto: Pixabay/rawpixell
  • 354
  • 19
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je novo savjetovanje koje možete pronaći na poveznici.

Tema savjetovanja je: Prijedlog Pravilnika o provedbi tipa operacije 6.4.1. "Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima", u okviru podmjere 6.4. "Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti", mjere 6 "Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020.

Opis savjetovanja: Ovim Pravilnikom utvrđuje se provođenje tipa operacije 6.4.1. "Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima", u okviru podmjere 6.4. "Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti", mjere 6 "Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020.

Ministarstvo je otvorilo i e-savjetovanje na temu: Prijedlog Pravilnika o provedbi mjere 8 "Ulaganja u razvoj šumskih područja i poboljšanje održivosti šuma", podmjere 8.6 "Potpora za ulaganja u šumarske tehnologije te u preradu, mobilizaciju i marketing šumskih proizvoda" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Savjetovanje pronađite ovdje

Opis savjetovanja: Ovim se Pravilnikom utvrđuju način i uvjeti provedbe mjere 8 "Ulaganja u razvoj šumskih područja i poboljšanje održivosti šuma", podmjere 8.6 "Potpora za ulaganja u šumarske tehnologije te u preradu, mobilizaciju i marketing šumskih proizvoda" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Oba savjetovanja su otvorena do 10. travnja 2018. 


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Javno savjetovanje Pravilnik Mjera 8 Operacija 6.4.1.


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Seoske lole #RuralFoto #selo