Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • RuralFoto
  • 05.09.2023. 13:30
  • Istarska, Cerovlje

Ova fotografija osvojila je najviše glasova publike na RuralFoto izboru

Stručni žiri je izabrao po 10 najboljih fotografija iz svake od četiriju kategorije, a koje ulaze u finale izbora najbolje ruralne fotografije. Među njima je ona s najvećim brojem lajkova osvojila nagradu publike

Foto: Robert Stranić
  • 1.090
  • 108
  • 1

"Pa to je super, nisam očekivao, da vam budem iskren i zaboravio sam da sam nominirao fotografiju na izbor", oduševljeno nam je kazao Robert Stranić, autor fotografije koja je osvojila najveći broj lajkova čitatelja Agrokluba, među onima koje je stručni žiri izabrao kao najbolje iz četiriju kategorija izbora najbolje ruralne fotografije.

To je naslovna fotografija ovoga članka, vrlo živopisna i energična, a nastala je, kaže njen autor, prošle godine tijekom berbe kupusa u Istri.

Na njoj su Robert i njegova supruga, brat i njegova djevojka te njihovi prijatelji, a slikali su se "za foru", prepričava. 

"Dobili smo komentar da fotografiranje trebamo ponoviti kada dođe podmladak, pa da složimo još jedan "red glava". To bi se i moglo dogoditi, prijateljica sa slike je dobila dijete, a supruga i ja našu bebu očekujemo sredinom ovog mjeseca", rekao je Robert Stranić koji nam je poslao i fotografiju s vjenčanja. 

Robert Stranić i supruga očekuju prvo dijete

Robertov otac odavno je pokrenuo proizvodnju industrijskog kupusa za kiseljenje, na pet hektara zemljišta u Cerovlju, a proizvodnju su nastavili on i brat, iako im to nije primarni posao. 

"Tata je započeo, a brat i ja nastavili s tim poslom u slobodno vrijeme, iako to zahtijeva puno više od vremena. Imamo oko 300-tinjak tona godišnjeg prinosa, a brat i ja imamo druge poslove. Evo, ja radim za Francuze koji buše tunel u Istri", zaključio je Stranić u kratkom razgovoru za Agroklub.

Autoru fotografije s najviše glasova publike, slijedi nagrada sponzora Hrvatskih šuma - vikend odmor za četiri osobe u Gorskom kotaru. 

Koju nagradu dobiva fotografija s najviše lajkova publike?

RuralFoto izbor za najbolje ruralne fotografije u 2023. godini bliži se svom kraju. Nakon što je stručna komisija odabrala po 10 fotografija u četiri kategorije: proizvodnja, selo, životinje i priroda, sada slijedi glasovanje sudionika izbora, koji će između 40 fotografija odabrati četiri najbolje. 

Pratite nas, uskoro objavljujemo kojih je to 40 izabranih!

Partneri RuralFoto izbora su Europska komisijaHrvatske šume d.d. te tvrtka Pevex u čijim se trgovinama već sada možete pripremiti za sezonu grijanja.  


Tagovi

RuralFoto Robert Stranić Berba kupusa Nagrada publike RuralFoto Broj glasova Kupus za kiseljenje


Autorica

Leticija Hrenković

Više [+]

Magistra politologije s dugogodišnjim iskustvom rada u institucijama državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj.


Partner

RuralFoto

Agroklub, Internet

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Vrgorsko polje Jezero - Cvjetanje breskvi
#RuralFoto #priroda"