Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 06.03.2024. 16:30
  • Bjelovarsko-bilogorska, Marčani, Bjelovar

Pijan traktorom udario u automobil i sletio s ceste - u zatvoru je

Od četiri prometne nesreće u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji dvije su skrivili traktoristi. Jedan imao alkohola u koncentraciji od 2,61 g/kg.

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
  • 454
  • 54
  • 0

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije policija je u utorak, 4. ožujka, evidentirala četiri prometne nesreće od kojih su dvije uzrokovali traktoristi. 

"Oko 7.10 sati, 41-godišnjak pod utjecajem alkohola, upravljao je traktorom bjelovarskih registarskih oznaka kroz Marčane i desnim kotačima vozila udario u stražnji dio automobila parkiranog na kolnom ulazu", stoji u njihovoj objavi. Nakon udara traktor se nastavio kretati po bankini i sletio u putni jarak.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je 41-godišnjak upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,61 g/kg.

"Vozač je uhićen i uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti na cestama doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru gdje mu je sudac odredio zadržavanje u trajanju od 15 dana te je predan u Zatvor u Bjelovaru", kažu iz policije. 

Traktorom oduzeo prednost

Također, istog dana oko 11,45 sati 76-godišnjak je traktorom u Ulici Vlahe Paljetka u Bjelovaru prilikom skretanja na parkiralište trgovačkog centra oduzeo prednost osobnom automobilu kojim je upravljao 68-godišnjak. "On je vozilom udario u prednji dio traktora. U nesreći je na vozilima nastala materijalna šteta", izvijestili su iz PU bjelovarsko-bilogorske. 

Protiv 76-godišnjaka slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga zbog počinjenog  prekršaja iz članka 57. stavka 2. uz primjenu članka 293. stavka 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.      


Tagovi

PU bjelovarsko-bilogorska Prometne nesreće Alkohol Oduzimanje prednosti Policija Traktoristi


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.