Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Policija
  • 03.11.2023. 12:00
  • Zagrebačka, Malunje

Pijan vozio traktor, sletio u dvorište i zabio se u parkirani automobil

Policija je provela akciju pojačanog nadzora vozila i vozača, a kada je u pitanju alkohol rekorder je ovaj 30-godišnji traktorist.

Foto: Depositphotos/XatoLux (ilustracija)
  • 649
  • 94
  • 0

Tijekom vikenda, od 27. do 30. listopada 2023. godine na području Policijske uprave zagrebačke provedena je preventivno represivna akcija pojačanog nadzora vozila i vozača na suzbijanju činjenja najtežih prometnih prekršaja. 

Prvenstveno su to prekršaji vožnje pod utjecajem alkohola, droga, prekoračenja dopuštene brzine, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisne uporabe mobitela, upravljanje vozilom prije stjecanja prava i pod zabranom i drugih prekršaja koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća.

Najveća zabilježena koncentracija alkohola evidentirana je kod 30-godišnjeg vozača traktora. Kako su objavili iz PU zagrebačke, on je u subotu, 28.  listopada 2023. godine oko 22.20 sati pod utjecajem alkohola (2,24 g/kg) upravljao traktorom bez registarskih oznaka, a kretao se kroz mjesto Malunje nekategoriziranom cestom u smjeru juga.

Dolaskom do kućnog broja 62/a skrenuo je na kolni ulaz u dvorište te je uslijed neprilagođene brzine kretanja naletio na parkirani osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka.

U prometnoj nesreći nastala je materijalna šteta. Osumnjičeni muškarac je uhićen te će uz optužni prijedlog biti prepraćen na nadležni sud, zaključeno je u objavi policije. 


Tagovi

PU zagrebačka Alkohol Traktorist Prometni prekršaji


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.