Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Posjet
  • 10.10.2013. 07:49

Posjet ministra poljoprivrede Republike Finske Jaria Koskinena

Ministar poljoprivrede Republike Finske Jari Koskinen biti će u posjetu Republici Hrvatskoj, a sastat će se s ministrom Tihomirom Jakovinom te razgovarati o šumarstvu, ruralnom razvoju, ribarstvu, mliječnoj industriji te označavanju prehrambenih proizvoda

Foto: yle.fi
  • 263
  • 15
  • 0

Ministar poljoprivrede Republike Finske Jari Koskinen biti će u posjetu Republici Hrvatskoj, a sastat će se s ministrom Tihomirom Jakovinom te razgovarati o šumarstvu, ruralnom razvoju, ribarstvu, mliječnoj industriji te označavanju prehrambenih proizvoda. Također, ministar Koskinen sudjelovat će na međunarodnom znanstveno-stručnom skupuVeterinarski dani 2013.“ u Opatiji koji se održava 10. listopada 2013. godine, u organizaciji Hrvatske veterinarske komore, Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskog veterinarskog instituta.

Skupu će prisustvovati više od 400 doktora veterinarske medicine iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, a obraditi će se teme područje zaštite zdravlja životinja, dobrobit životinja i veterinarsko javno zdravstvo.

Foto: yle.fi


Tagovi

Jari Koskinen Tihomir Jakovina Veterinarski dani Šumarstvo Ruralni razvoj