Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • In memoriam
  • 01.08.2023. 08:20
  • Splitsko-dalmatinska, Vrgorac

Preminuo je Ivica Pivac

Obitelji i prijateljima iskrena sućut.

Foto: Press/Braća Pivac
  • 1.317
  • 136
  • 0

Vlasnik i predsjednik uprave vrgoračke mesne industrije Grupe Pivac, PPK i Mesne industrije Vajda, Ivica Pivac (71), iznenada je preminuo jučer, 31. srpnja u popodnevnim satima. 

Poznati poduzetnik, objavila je na Facebooku Zavičajna udruga Zavojane, preminuo je na putu prema splitskoj bolnici, nakon što mu je pozlilo na plaži gdje su ga pokušali reanimirati. 

Prema onome što stoji na njihovoj stranici, priča o Braći Pivac započela je u Vrgorcu još 1952. godine. Počeli su kao mali, obiteljski obrt zasnovan na tradiciji obrade i sušenja mesa i s godinama izrasli u jednu od vodećih mesnih industrija u Hrvatskoj.

Brand Pivac danas je lider na hrvatskom tržištu s godišnjom proizvodnjom od 350.000 komada pršuta i sinonim za vrhunske suhomesnate delicije – Dalmatinski pršut, Dalmatinsku pancetu i Dalmatinsku pečenicu, zaštićene EU oznakom zemljopisnog podrijetla. Imaju više od 250 maloprodajnih poslovnica diljem zemlje.

Obitelji i prijateljima iskrena sućut. 


Tagovi

Ivica Pivac In memoriam Braća Pivac Mesna industrija Preminuo poznati poduzetnik


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zajedno smo jači, reče žaba i zaputi se u nove pobjede #RuralFoto #životinje