Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 31.07.2023. 08:20

Prevrtanje i slijetanje traktora u kanal uzelo dva života

Dvije strašne nesreće obilježile su vikend.

Foto: Depositphotos/160275
  • 585
  • 71
  • 0

Dvije osobe smrtno su stradale u prevrtanju odnosno slijetanju traktora s ceste.

Kako je navela Policijska uprava požeško-slavonska, u petak 28. srpnja, u vremenu od 15 do 16.30 sati u blizini mjesta Seoci, 64-godišnjak je upravljao traktorom za koji je bio pridodan priključak za košnju trave (malčer).

Prilikom košnje livade na nagibu došlo je do proklizavanja pneumatika i prevrtanja traktora te prignječenja 64-godišnjaka koji je od ozljeda na mjestu događaja smrtno stradao.

Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. 

Kako je objavio portal pozega.eu, tragično je preminuo Marko Ćališ, ugledni požeški poduzetnik, vlasnik Poljane d.o.o.

Tragedija se dogodila i na području PU koprivničko-križevačke. Policija navodi da je u subotu, 29. srpnja oko 10 sati na županijskoj cesti između Ferdinandovca i Batinske 54-godišnji vozač upravljao traktorom s traktorskim priključkom te na za sada neutvrđen način, izgubio nadzor nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu te sletio van kolnika u kanal.

Vozač je na mjestu događaja preminuo, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica gdje će se obaviti obdukcija.

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje te će o događaju dostaviti izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.


Tagovi

Tragedija Prevrtanje raktora Slijetanje traktora Policija Smrtno stradali


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).