Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javno savjetovanje
  • 06.02.2019. 14:00

Prijedlog zakona o popisu poljoprivrede 2020.

Provjerite što donosi Prijedlog zakona o popisu poljoprivrede 2020. godine!

Foto: Pixabay/ivabalk
  • 553
  • 59
  • 0

Javno savjetovanje otvorio je i Državni zavod za statistiku. Tema savjetovanja je: Savjetovanje o Prijedlogu zakona o popisu poljoprivrede 2020.

Kako objašnjavaju, Zakon o službenoj statistici u članku 34. propisuje da se opsežna statistička istraživanja uređuju posebnim zakonom. Popis poljoprivrede u Republici Hrvatskoj u 2020. godini opsežno je statističko istraživanje čiji je cilj dobivanje što preciznijih podataka o hrvatskoj poljoprivredi (gospodarenju zemljištem i načinu poljoprivredne proizvodnje, načinu korištenja poljoprivrednog zemljišta, stočnom fondu i objektima za smještaj životinja i gospodarenje stajskim gnojem, navodnjavanju, radnoj snazi u poljoprivredi, dopunskim djelatnostima na poljoprivrednom gospodarstvu, prodaji poljoprivrednih proizvoda, mjerama potpore ruralnom razvoju te o prilagodbi na ekološku poljoprivrednu proizvodnju i aspektima zaštite okoliša) i utvrđivanje važnosti te djelatnosti za hrvatsko gospodarstvo.

Savjetovanje je otvoreno do: 7. ožujka 2019. 


Tagovi

Javno savjetovanje Državni zavod za statistiku Popis poljoprivrede Zakon


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ljepota i moć prirode.