Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 28.06.2024. 14:50
  • Sisačko-moslavačka, Kutina

Radnik (22) iz Egipta poginuo u Petrokemiji

Očevid na mjestu događaja uz policijske službenike obavljen je u nazočnosti inspektora zaštite na radu Državnog inspektorata.

Foto: Petrokemija d.d.
  • 172
  • 8
  • 0

U Ulici Aleja Vukovara u Kutini, u krugu poduzeća, u četvrtak, 27. lipnja oko 8.20 sati, dogodila se nesreća na radu u kojoj je smrtno stradao 22-godišnji državljanin Egipta, objavila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Premda ne navode, riječ je o adresi na kojoj se nalazi Petrokemija, a očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada se prilikom vršenja sanacije krovišta, poskliznuo i pao s visine od oko 20 metara.  

Očevid na mjestu događaja uz policijske službenike obavljen je u nazočnosti inspektora zaštite na radu Državnog inspektorata. Tijelo preminulog je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija.

Policija će o ovom događaju Općinskom državnom odvjetništvu dostaviti izvješće, naveli su. 


Tagovi

Tragedija Nesreća Policija Smrtno stradao Petrokemija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).