Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • In memoriam
  • 03.03.2018. 10:15

Roberta Sorić - In memoriam

Čast mi je što sam te poznavao. I hvala ti što si nas zadužila svojom ljudskom veličinom.

  • 6.021
  • 852
  • 3

Pamtim je kao nasmijanu i pozitivnu. Uvijek. Proaktivnu i kreativnu. Izuzetno. I stoga je teško zamisliti ovu vijest. Roberta više nije s nama. U kontaktu s kolegama odreda svjedočim nevjerici.  A znali smo se tek kroz 10-ak godina posla - sajmova, konferencija, cesta, autobusa, aerodroma. Kilometara i redaka raznih. Koji su na koncu obilježili i kraj. Na još jednom zadatku.

Pamtit će ju mnogi. Po dobru.

Mediji i poljoprivreda bili su njena profesionalna strast. Tisuće članaka, reportaža, osvrta, intervjua i kolumni. Nebrojene fotografije i galerije - raznih događaja domaćeg agrara. Uz znanost i visoke tehnologije, ali i uz malog seljaka. Tražeći načine i poveznice. U Parizu ili Berlinu, ali i u najzabačenijem slavonskom selu. Novinarka. Urednica. 

Napustila nas je novinarka i urednica Roberta Sorić

Uvijek fer. Pozitivna i nasmijana. Nesebična.

Ostavila je iza sebe obitelj i rezultate djelovanja, ali i toliku dozu kvalitetnih ljudskih osobina koje su okolinu učinile boljom.

Roberta, nedostajat ćeš obitelji. Nedostajat ćeš redakcijama AgroGlasa i Glasa Slavonije. I Društvu agrarnih novinara Hrvatske. Nedostajat ćeš čitateljima, ali i mnogima koji toga neće biti svjesni. 

Čast mi je što sam te poznavao. I hvala ti što si nas zadužila svojom ljudskom veličinom.

Iskrena sućut obitelji. 


Tagovi

Roberta Sorić Agroglas In memoriam


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Otpor počinje ovdje - poručuju stotine španjolskih i francuskih poljoprivrednika

Španjolski i francuski poljoprivrednici blokirali su u ponedjeljak ceste duž granice obje države uoči izbora za Europski parlament prosvjedujući protiv, kako kažu, nepošt...

Više [+]