Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • RuralFoto 2024
  • 26.09.2024. 13:20

RuralFoto: Evo najboljih 10 fotografija iz kategorije #priroda

Stručna komisija RuralFoto izbora za najbolje ruralne fotografije izabrala je TOP deset finalista u svakoj od četiri kategorije

Foto: AK grafika
  • 262
  • 38
  • 0

RuralFoto izbor za najbolje ruralne fotografije u 2024. godini bliži se svome završetku. U ponoć 23. rujna zaključili smo nominacije, s gotovo 1.300 fotografija pristiglih u četiri kategorije: proizvodnjaseloživotinje priroda.

398 fotografija u kategoriji #priroda

Stručna je komisija, koju čine fotografi, dizajneri, komunikacijski stručnjaci, predstavnici medija te znanstvene zajednice, odabrala deset najboljih fotografija u svakoj od kategorija. Ocjenjivale su se samo valjano nominirane, objavljene u roku trajanja izbora.

U kategoriji #priroda pristiglo je ukupno 398 fotografija. 

Najboljih 10 fotografija u kategoriji #priroda 

Autori TOP 10 u kategoriji #priroda su: Željko Car, Ivan KovačićIlija Stanušić, Dejan Pavlović, Davor Hadžiomerović, Jure Divić, Milena Erceg, Goran Jakuš, Dejan Adžić, Nemanja Jovanović

Što je sljedeće? 

Idući korak je ocjenjivanje fotografija po kategorijama, a najbolju će izabrati sami sudionici, registrirani na Agroklubu i koji su nominirali svoje fotografije. 

Sutra će sudionici RuralFoto izbora dobiti poruku s poveznicom (linkom) za glasanje, a taj će krug izbora trajati od 27. do 30. rujna 2024. godine.

Pogledajte najbolje u svim kategorijama: 

#selo
#životinje
#proizvodnja
#priroda

"Čitatelji Agrokluba u tri su mjeseca ljeta nominirali mnoštvo fotografija i zaista puno divnih prizora koji u jednom kadru dočaravaju život na selu. Ocjenjivački žiri imao je pune ruke posla kako bi izdvojio deset najboljih u četiri kategorije. Sada je na sudionicima izbora da među sobom odaberu najbolje četiri ruralne fotografije. Željno iščekujemo rezultate, a njih ćemo doznati na konferenciji AgroRocks", izjavila je Leticija Hrenković, predsjednica stručnog žirija RuralFoto natjecanja. 

PARTNERI projekta: CROBOHUB++Novocommerce International d.o.o.NutriS d.o.o.KWS Sjeme d.o.o.Hrvatske šumeKING ICTAgro Invest Grupa d.o.o.Podravka d.d.Enna Fruit d.o.o.Georg d.o.o.Europska komisijaRIBESTuristička zajednica Osječko-baranjske županijeHrvatska zajednica županija

Pogledajte galeriju ispod teksta i uživajte u ovim impresivnim kadrovima. Čestitke finalistima! 


Fotoprilog


Tagovi

RuralFoto Odabrao žiri Najboljih 10 Najbolje fotografije Kategorija priroda Priroda


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.


Partner

RuralFoto

Agroklub, Internet

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sva ta naša ravnica! Sprema se nevreme.. #RuralFoto #priroda