Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • RuralFoto 2024
  • 26.09.2024. 14:45

RuralFoto: Evo najboljih 10 fotografija iz kategorije #proizvodnja

Stručna komisija RuralFoto izbora za najbolje ruralne fotografije izabrala je TOP deset finalista u svakoj od četiri kategorije

Foto: AK grafika
  • 104
  • 27
  • 0

RuralFoto izbor za najbolje ruralne fotografije u 2024. godini bliži se svome završetku. U ponoć 23. rujna zaključili smo nominacije, s gotovo 1.300 fotografija pristiglih u četiri kategorije: proizvodnjaseloživotinje priroda.

240 fotografija u kategoriji #proizvodnja

Stručna je komisija, koju čine fotografi, dizajneri, komunikacijski stručnjaci, predstavnici medija te znanstvene zajednice, odabrala deset najboljih fotografija u svakoj od kategorija. Ocjenjivale su se samo valjano nominirane, objavljene u roku trajanja izbora.

U kategoriji #proizvodnja pristiglo je ukupno 240 fotografija. 

Najboljih 10 fotografija u kategoriji #proizvodnja

Autori TOP 10 u kategoriji #proizvodnja su: Natalija Karaleić, Ankica Ursić Molnar, Tomislav Safundžić, Katica Mustapić, Mirta Germovšek, Goran Jakuš, Lazar Tursijan, Alen Klimenta, Mato Zeman, Dejan Adžić.

Što je sljedeće? 

Idući korak je ocjenjivanje fotografija po kategorijama, a najbolju će izabrati sami sudionici, registrirani na Agroklubu i koji su nominirali svoje fotografije. 

Sutra će sudionici RuralFoto izbora dobiti poruku s poveznicom (linkom) za glasanje, a taj će krug izbora trajati od 27. do 30. rujna 2024. godine.

Pogledajte najbolje u svim kategorijama: 

#selo
#životinje
#proizvodnja
#priroda

"Čitatelji Agrokluba u tri su mjeseca ljeta nominirali mnoštvo fotografija i zaista puno divnih prizora koji u jednom kadru dočaravaju život na selu. Ocjenjivački žiri imao je pune ruke posla kako bi izdvojio deset najboljih u četiri kategorije. Sada je na sudionicima izbora da među sobom odaberu najbolje četiri ruralne fotografije. Željno iščekujemo rezultate, a njih ćemo doznati na konferenciji AgroRocks", izjavila je Leticija Hrenković, predsjednica stručnog žirija RuralFoto natjecanja. 

PARTNERI projekta: CROBOHUB++Novocommerce International d.o.o.NutriS d.o.o.KWS Sjeme d.o.o.Hrvatske šumeKING ICTAgro Invest Grupa d.o.o.Podravka d.d.Enna Fruit d.o.o.Georg d.o.o.Europska komisijaRIBESTuristička zajednica Osječko-baranjske županijeHrvatska zajednica županija

Pogledajte galeriju ispod teksta i uživajte u ovim impresivnim kadrovima. Čestitke finalistima! 


Fotoprilog


Tagovi

RuralFoto Odabrao žiri Najboljih 10 Najbolje fotografije Proizvodnja Kategorija proizvodnja


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.


Partner

RuralFoto

Agroklub, Internet