Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Keznena prijava
  • 03.07.2024. 13:30
  • Brodsko-posavska, Vrpolje

S otrovom poprskao susjedove poljoprivredne kulture - zaradio kaznenu prijavu

Zbog njegova prskanja došlo je do uvenuća navedenih kultura koje se nalaze na zemljištu vlasništvo 57-godišnjaka, navodi policija.

Foto: Depositphotos/ andriymedvediuk (ilustracija)
  • 101
  • 0
  • 0

Kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari, podnijela je Policijska uprava brodsko-posavska protiv 63-godišnjaka. 

Kako objašnjavaju, u ponedjeljak, 1. srpnja službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje dovršili su kriminalističko istraživanje te istog sumnjiče da je 30. svibnja na području općine Vrpolje upotrebom prskalice za voće s otrovom poprskao poljoprivredne kulture i voćke koje su posađene uz ogradu i među sa susjedom.

Zbog njegova prskanja došlo je do uvenuća navedenih kultura koje se nalaze na zemljištu vlasništvo 57-godišnjaka.

Policijski službenici protiv 63-godišnjaka dostavljaju posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, stoji u izvješću. 
 


Tagovi

Kaznena prijava Policija Prskanje Susjedski odnosi Stradale kulture


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".