Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SIP
  • 12.05.2017. 16:30

SIP proslavio jubilarnih 50 godina branda!

Slovenski SIP je prilikom tradicionalnog Dana otvorenih vrata proslavio i 50 godina branda, a po prvi put je predstavljen rotacijski okretač s devet metara radne širine - Spider 900/8 T.

  • 2.074
  • 161
  • 0

U petak, 05. 05.2017. slovenski SIP, koji je danas specijaliziran za proizvodnju strojeva za spremanje trave, prilikom tradicionalnog Dana otvorenih vrata, proslavio je 50 godina branda. Prije četiri godine poduzeće je izmjenilo vizualni izgled strojeva te tako u branži tradicionalnu žuto-crvenu boju zamjenio crveno-crnom. Nova kombinacija boja samo je vizualna potvrda robusnosti strojeva. SIP strojevi su izdrživi, učinkoviti i jednostavni za održavanje.

SIP je najveći slovenski proizvođač poljoprivredne opreme u više desetljeća tradicije u razvoju i proizvodnji poljoprivrednih strojeva. Duga tradicija omogućuje im da proizvode visoke kvalitete i robusne poljoprivredne strojeve opremljene bogatim iskustvom i stručnošću. Poljoprivredna mehanizacija SIP priznaje se u industriji radi naprednih tehnologija, koje često nadmašuju jaku svjetsku konkurenciju, i robusne kostrukcije koja osigurava trajnost.

Specijalizirani za strojeve za košnju trave

Razvijaju najsuvremenije strojeve za rezanje i berbu trave koja zadovoljava i najzahtjevnije korisnike, a oni ih pokušavaju približiti svim svojim korisnicima. No, to ne znači da su zaboravili liniju tradicionalnih proizvoda za branje kukuruza i hvataljke za organskih gnoj. Cilj je da se tako dobiveni strojevi koriste za razvoj korisnih i jednostavnih rješenja. Rezultat je niz izvrsnih strojeva koji su izdržljivi i posebno prilagođeni određenom području. Od košnje na velikim ravnim površinama uz visoku produktivnost u zahtjevnom poslu na nepristupačnim terenima s velikim padinama.

Posjetitelji su mogli vidjeti izložene strojeve tvrtke SIP

Na danu otvorenih vrata javnosti je bio po prvi put predstavljen rotacijski okretač s devet metara radne širine Spider 900/8 T. Profesionalni stroj u vučenoj izvedbi opremljen je s osam rotora, sa šest opružnih prsti na svakom. Devet metara radne širine okretača pokriva točno tri zboja, koje stvara kosilica sa 3,4 metra radne širine, primjerice Silvercut Disc 340 F.

Više fotografija s proslave 50 godina brenda pogledajte u galeriji ispod teksta!

Prerezana vrpca za novi Spider 900/8 T

Vrpcu stroja za novi Spider 900/8 T presjekli su predsjednik uprave SIP Uroš Korže, slovenski ministar za gospodarski razvoj i tehnologiju Zdravko Počivalšek te državni sekretar slovenskog Ministarstva za poljoprivredu, šumarstvo i prehranu Marjan Podgoršek.

Rezanje vrpce

Uz taj okretač, mnogo pažnje je privukao i profesionalni dvo-rotorski sakupljač Star 1000I30 T s ukupno po 13 ruku na svakom rotoru, kapaciteta 11 ha/h.

Tortom, kojom su obilježili 50 godina branda, zasladilo se preko 600 posjetitelja.


Fotoprilog


Tagovi

SIP 50 godina Dan otvorenih vrata Strojevi Silvercut


Partner

SIP Strojna industrija d.d.

Juhartova ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija
tel: +386 (0) 3 703 85 00, e-mail: zeljko.sostaric@sip.si web: https://www.sip.si/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Posjetili smo lanjsku pobjednicu RuralFoto izbora, Ankicu Ursić Molnar, koja je osvojila 500 EUR za fotografiju jelena u baranjskoj noći. Uskoro ide i TV reportaža o njenoj priči...