Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SIP
  • 28.05.2017. 13:30

SIP se vraća na britansko tržište!

SIP je prepoznao ovu sezonu kao idealan trenutak za ponuditi britanskom tržištu kompletnu paletu suvremenih i robusnih kosilica, okretača i sakupljača.

  • 1.291
  • 81
  • 0

Tvrtka SIP prisutna je već u 55 zemalja svijeta. Cilj tvrtke je pružiti rješenja za košnju, okretanje i sakupljanje trave do radne širine od 15 m.

Tvrtka je prepoznala ovu sezonu kao idealan trenutak za ponuditi britanskim velikim trgovcima i kontraktorima kompletnu paletu suvremenih i robusnih kosilica, okretača i sakupljača.

Novoimenovani direktor britanskog predstavništva SIP Martin Holden je praktički cijelu svoju karijeru proveo u poslovanju sa strojevima za obradu trave i dugi niz godina predstavljao JF marku. "Već dugi niz godina poznajem marku SIP, ali sam bio vrlo iznenađen i ohrabren novim smjerom koje je tvrtka preuzela sa svojim proizvodima i znam da će to biti veliko iznenađenje za tržište i konkurente", rekao je.

SIP ima snažnu budućnost u Velikoj Britaniji, ističe novoimenovani direktor britanskog predstavništva SIP Martin Holden.

"Ovo je početak uzbudljivog projekta, posjetio sam tvrtku i imao priliku vidjeti proizvodne pogone iz prve ruke, apsolutno sam uvjeren da SIP proizvodi imaju snažnu budućnost u Velikoj Britaniji i veselim se pridruživanju specijaliziranom proizvođaču s dugogodišnjim iskustvom, kojeg dugoročna ambicija je preuzeti veći udio na europskom tržištu strojeva za obradu trave."

Predstavljen rotacijski okretač

Savršena prilagodba i ušteda energije sa SIP-om!

Za veliki debi na britanskom tržištu SIP je odabrao prepoznatljiv sajam Grassland & Muck. Na Grassland&Muck SIP je predstavio rotacijski okretač Spider 1100/10 T s 10 metara radne širine.

Veliko zanimanje je privukla kosilica s prstnim kondicionerom Silvercut Disc 340 F FC opremljena inovativnim S-FLOW priključivanjem. Od rotacijskih sakupljača pokazali su Star 720/22 T. Slovenska inovativna rješenja za obradu trave privukla su mnogo pažnje velikih poljoprivrednika, kao i kontraktora.

Cilj tvrtke je pružiti rješenja za košnju, okretanje i sakupljanje trave do radne širine od 15 m

Za više informacija obratite se tvrtki SIP na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

SIP Velika Britanija Košnja trave Silvercut Star Spider S-Flow Sakupljači trave


Partner

SIP Strojna industrija d.d.

Juhartova ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija
tel: +386 (0) 3 703 85 00, e-mail: zeljko.sostaric@sip.si web: https://www.sip.si/