Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 10.09.2024. 13:35

Smijenjen Antun Vujić, v.d. ravnateljem Agencije za plaćanja imenovan Saša Bukovac

Odluku je Upravno vijeće APPRRR-a donijelo jučer, objavila je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Foto: AK grafika*
  • 7.481
  • 448
  • 1

Antun Vujić više nije ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. 

S navedene je funkcije smijenjen, a istodobno odlukom Upravnog vijeća Agencije v.d. ravnateljem imenovan dosadašnji zamjenik Saša Bukovac

Kako ističu iz APPRRR-a, Bukovac ima dugogodišnje iskustvo rada u institucijama državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj gdje je bio odgovoran za upravljanje, organizaciju i nadzor provedbe pretpristupnih programa (SAPARD/IPARD), te EPFRR (Europskog fond za ruralni razvoj), EFPR (Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo) te EFJP (Europskog fonda za jamstva u poljoprivredi).

Vršitelj dužnosti ravnatelja je inače po struci doktor veterinarske medicine. U Agenciji je radio od 2009. do 2012. te od 2017. do danas. 

*Naslovna fotografija: Krešimir Pribisalić, Matija Habljak/PIXSELL


Tagovi

Antun Vujić Saša Bukovac APPRRR V.d. ravnatelj Smijenjen ravnatelj


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Moj galebe
#RuralFoto #Životinje