Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novogodišnja čestitka
  • 01.01.2014. 07:00

Sretna Vam Nova 2014. godina

Ekipa portala agroklub želi Vam mnogo poslovnog i osobnog uspjeha u Novoj 2014.-oj godini

  • 353
  • 92
  • 0

U godini iza nas nije bilo lako baviti se poljoprivredom i očekivati uspjeh. U Hrvatskoj, ali i u drugim europskim zemljama usklađivali su se gospodarski planovi i zakonodavstvo, s krizom se nosilo kako se znalo i moglo (da ne kažemo htjelo). Godine nebriga i/ili politika bez dobrih gospodarskih temelja i strategije, dovele su hrvatsku poljoprivredu u današnje kronično loše stanje. Zbog toga danas ogroman broj poljoprivrednih proizvođača teško vraća kredite i svojim rezultatima jedva spaja kraj s krajem. Ali nećemo zato kukati već razmišljati što možemo napraviti!

Svim proizvođačima koji su tijekom 2013. svojim trudom, radom i ulaganjima, uspjeli na nesigurnom tržištu proizvesti kvalitetan proizvod, čestitamo na ustrajnosti, volji i spremnosti na borbu. 2014. je Godina obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, koju ćemo, zajedno s Vama, obilježavati kroz cijelu godinu. Trudit ćemo se da Vas i dalje potičemo na udruživanje i educiranje, kako bi krenuli u izradu projekata koji će omogućiti rast, razvoj i ulaganje u selo - nužno je da se prilagodimo novim situacijama.

Prvi dan u godini dobar je trenutak je da svi pogledamo prema naprijed s ciljem donošenja novih odluka koje će obilježiti našu budućnost. U tom smislu, ono na što najviše možemo utjecati smo mi sami pa stoga iskoristimo potencijal da unutar svojih mogućnosti, napravimo najviše i najbolje što možemo u vremenu ispred nas. Vjerujemo kako jedino na taj način možemo napraviti pomak naprijed i optimističnije nastaviti dalje. Ili kako bi naš narod rekao: Uzdaj se u se i u svoje kljuse!

Želimo Vam sretnu Novu 2014. godinu, uz mnoštvo dobrih tržišnih i vremenskih prilika, uspjeha u proizvodnji te dobrih otkupnih cijena.

Nikolina, Mirna, Dunja, Marina, Ivana, Maja, Sandra, Frano, Mihael, Mario, Vedran


Tagovi

Novogodišnja čestitka Program ruralnog razvoja OPG Sustav kontrole Uspjeh