Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća
  • 13.06.2023. 09:00
  • Primorsko-goranska, Čabar

Teško ozlijeđen u prevrtanju traktora

Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u bolnici.

Foto: Depositphotos/Veremeev (ilustracija)
  • 497
  • 35
  • 0

Dogodila se nova nesreća zbog prevrtanja traktora. 

Kako je objavila Policijska uprava primorsko-goranska, policija je u subotu, 10. lipnja u večernjim satima zaprimila dojavu da je na čabarskom području došlo do slijetanja i prevrtanja traktora u udolinu (jarak) i da je jedna osoba ozlijeđena.

Po dolasku na mjesto događaja zatekli su ozlijeđenog 60-godišnjeg slovenskog državljanina. Pružena mu je liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje je su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Nastavlja se, navode, utvrđivanje svih relevantnih činjenica i okolnosti stradavanja muškarca koji je prema dosad utvrđenom upravljao traktorom krećući se nerazvrstanom cestom prema Čabru prešao izvan ruba kolnika uslijed čega je došlo do prevrtanja stroja u udolinu dubine nekoliko metara.
 


Tagovi

Prevrtanje traktora Nesreća Teške tjelesne ozljede Policija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dalj iz daljine #RuralFoto #selo