Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Parodija na Bentley
  • 20.08.2023. 15:00

Tko je više seksi, Bentley ili Steyr?

Nakon nebrojeno parodija na reklamu za Bentley, stigla je i jedna iz Austrije. Snimio ju je kabaretist i farmer, Wolfgang Feistritzer, poznat pod umjetničkim imenom Petutschnig Hons

Foto: YouTube/screenshot
  • 1.500
  • 135
  • 1

Ne prestaju sprdanja na reklamu za Bentley koju je prije više od mjesec dana snimila ruska manekenka i influencerica Alla Bruletova. Već smo se svakakvih parodija nagledali, a najnovija dolazi iz Austrije. 

Naime, austrijski kabaretist i farmer, Wolfgang Feistritzer, poznat pod umjetničkim imenom Petutschnig Hons, snimio je video naziva "Bentley vs Steyr".

U njemu obučen u plavu radničku kutu, s crvenom kapicom na glavi oponaša poze oskudno odjevene Bruletove. Prvo pucne prstima po karoseriji, pa onda po prednjem dijelu pređe ključevima za vijke, zatim pomiluje zahrđale felge, sjedne za volan, jedva upali oldtimera... Svako malo promuklim glasom izgovori "Steyr!" i na kraju sjedeći na traktoru popije čašu punomasnog mlijeka. 

Ovaj urnebesni video je u dva dana na YouTube-u pogledalo gotovo 15.000 njegovih pratitelja i zaradio veliki broj komentara. 

A kako to izgleda, pogledajte sami: 


Tagovi

Parodija na Bentley Alla Bruletova Traktor olditmer Wolfgang Feistritzer Petutschnig Steyr


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.