Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Top Agro
  • 15.06.2023. 12:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Top Agro postao zastupnik za McCormick traktore i Dieci utovarivače

Od direktora ove tvrtke, Pavla Vidakovića doznajemo da u rujnu očekuju na lageru veću količinu strojeva širokog raspona snage.

Foto: Martina Pavlović
  • 2.064
  • 292
  • 0

Tvrtka Top Agro koja je od samih početaka bila usmjerena na traktore, odnedavno je uz Överum plugove, Ocmis sustave navodnjavanja, Sulky rasipače mineralnog gnojiva, malčere Nobili te Veriga lanace za poljoprivredne i šumarske strojeve, zastupnik za još tri brenda.

Naime, u ponudi sad imaju i McCormick traktore koji su na ovogodišnjem FarmShow-u privukli poglede, ali i upite brojnih poljoprivrednika. Uz njih, na izložbenom prostoru ove tvrtke novost su i Dieci teleskopski utovarivači te SIP zelena linija strojeva.

"Osim što smo distributeri, za McCormick smo i ovlašteni serviseri, a prodajemo i originalne rezervne dijelove", rekao nam je direktor te tvrtke Pavle Vidaković. Kaže kako su se za ovaj brend odlučili jer je odličan omjer cijene i kvalitete, a i riječ je o strojevima koji imaju veliki raspon snaga, koji se, kako navodi naš sugovornik, preklapa između serija X4 i X8.

Vrhunska tehnologija za niži omjer cijene

U rasponu X7 serije, P6-Drive mjenjač može se kontrolirati i ručno i automatski. Na temelju uvjeta opterećenja, brzine motora i broja okretaja u minuti, Auto Powershift (Smart APS) omogućuje vozaču da automatski odabere pravi stupanj prijenosa u svakom rasponu za najbolje performanse i optimalnu uštedu goriva.

Pavle Vidaković, direktor tvrtke Top Agro

"McCormick traktori se proizvode i slažu u Italiji, a imaju vrhunske performanse. Pretežito su za ratarstvo, ali ima i onih manjih namijenjenih za voćarstvo", pojasnio je direktor spomenute tvrtke.

Snižene cijene i dobri uvjeti financiranja

Što se tiče Dieci teleskopskih utovarivača, čiji su generalni zastupnik, Vidaković kaže da su itekako konkurentni vodećim brendovima pogotovo kada je u pitanju cijena. Riječ je o talijanskom brendu.

"Tvornica ih radi oko tri tisuće godišnje, a mi smo ovlašteni za prodaju, servis i rezervne dijelove", dodao je rekavši da će i oni biti na lageru tijekom ljeta.

Dieci teleskopski utovarivači

Svi strojevi koji će biti na lageru prodavat će se uz mogućnost posebnih uvjeta financiranja uz garanciju od godinu dana, a postoji mogućnost i produženog jamstva.

Za više detalja, obratite se tvrtki Top Agro na jedan od niže navedenih kontakata. 


Fotoprilog


Tagovi

McCormick Dieci SIP Top Agro Pavle Vidaković FarmShow


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Top Agro d.o.o.

Ulica Sv. L. B. Mandića 111, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 297 355, e-mail: info@topagro.hr web: http://www.topagro.hr/