Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Trostruki sudar
  • 27.11.2018. 10:15

Traktor prepolovljen u sudaru s dva automobila, vozač završio u bolnici

Trostruki sudar šokirao je mještane Jakšića nedaleko Požege.

Foto: Dražen Krstanović/pozega.eu
  • 612
  • 37
  • 0

Kako je došlo do nevjerojatnog trostrukog sudara u kojemu je ozlijeđen vozač traktora, nije jasno mještanima Jakšića, ali, očito, ni sudionicima sudara. Naime, kako navodi portal pozega.eu, trostruki sudar dogodio se jučer oko 17 sati u Jakšiću kod skretanja prema Bertelovcima, a u nesreći su sudjelovali traktor, Opel Mokka i Opel Astra požeških registarskih oznaka. 

"Oba su automobila išla iz pravca Požege prema Jakšiću. U susret im je valjda naišao traktorist i vozač Mokke je udario u traktor. Okrenuo se nekoliko puta na cesti. Što se i kako dogodilo nikome nije jasno. Evo i sam vozač ne zna otkud se traktor stvorio", ispričali su im šokirani mještani. 

Traktor je od siline udarca gotovo prepolovljen, a u pomoć su pozvani i vatrogasci DVD Jakšić. Ozlijeđenog vozača traktora hitna je pomoć prevezla u požešku bolnicu.


Izvori

Požega-EU


Tagovi

Sudar Trostruki sudar Traktor Opel


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".