Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 30.07.2024. 15:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Tvrtka Panto od 2010. izlaže na Bjelovarskom sajmu, spremni su i za Jesenski

Otkad su se pojavili na hrvatskom tržištu nastupaju na Bjelovarskom sajmu. Radi se o proizvođaču specijalne hrane zajedno s krmnim smjesama čije je sjedište u Hamburgu, a tradicija duga više od 140 godina.

Foto: Panto d.o.o.
  • 982
  • 130
  • 0

Kako se bliži 31. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, započele su prijave i pripreme i za same izlagače, pogotovo na one s naglaskom na stočarski segment.

"Na sajmu smo od samog početka, odnosno od kada je tvrtka stupila na hrvatsko tržište, a to je 2010. godina", rekao nam je Dejan Srnec iz tvrtke Panto d.o.o. koja je proizvođač i dobavljač specijalne hrane zajedno s krmnim smjesama i hranom za kućne ljubimce.

Matična tvrtka je u Hamburgu, dok se u Hrvatskoj nalaze u Marinićima kod Rijeke, a centralno skladište je u Donjem Fodrovcu. "Imamo tvornice na nekoliko lokacija u Njemačkoj, kao i vanjsku u Bugarskoj i partnersku u Poljskoj", istaknuo je. Dodao je kako se njihovi proizvodi mogu kupiti preko njihovih distributera, kojih je 40-ak na području cijele Hrvatske.

Proizvode hranu za životinje više od 140 godina

Ova tvrtka s tradicijom dužom od 140 godina u ponudi ima mineralne mješavine, dopunske krmne smjese, mliječne zamjenice, hranu za kućne ljubimce, konje, akvakulturu odnosno za oradu i brancina kao morske te od slatkovodnih riba za pastrvu.

Tvrtka Panto nezaobilazan je izlagač na Bjelovarskom sajmu 

Njihovi temeljni brendovi PANTO®, IBEKA®, Wisan® (koji je patentiran i za koji jedini u Europi imaju licencu) te ADDIFERM® sve su više, ističe, prepoznati među proizvođačima, a upravo je i sajmovanje jedan od načina da se ljudi upoznaju s njihovim proizvodima.

"Prije smo bili i na Proljetnom i Jesenskom, ali u zadnjih nekoliko godina smo samo na Jesenskom zbog stočarskog dijela koji je tamo više prisutan", rekao je te dodao kako je u zadnje vrijeme efekt sajma i veći nego je bio prije.

"Prvenstveno jer kupci sve više prepoznaju Panto kao brend i naše inovativne proizvode koje imamo na tržištu, a neke druge kuće nemaju."

Sajam je prilika za razvijanje novih ideja

Dolaze im stari kupci, ali ostvaruje se i nova prodaja. Velika je to prilika, nastavlja Srnec, da u Gudovcu mogu susresti svoje kupce, podružiti se, pa i razviti neke nove ideje, a samim time i neke nove koncepte za njihova gospodarstva.

Krenule su prijave za izlaganje na 31. Jesenskom bjelovarskom sajmu

"Imamo dobro iskustvo i sa samim organizatorima, suradnja s njima je odlična od prvog dana, izlaze nam u susret ukoliko je potrebno. Mogu reći samo pozitivne stvari", zadovoljan je.

Smatra kako su promjene koje organizator provodi i koje se događaju u zadnje vrijeme pozitivne te da će sajam opstati i dalje, ali i da ne zaostaje ni za onim europskim ili iz trećih zemalja, na kojima je ova tvrtka također čest izlagač.

Ukoliko želite predstaviti svoj obrt, OPG ili tvrtku na 31. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu, požurite, jer mjesta se lagano popunjavaju.


Fotoprilog


Tagovi

Panto d.o.o. Bjelovarski sajam Dejan Srnec Stočna hrana Krmna smjesa Hrana za kućne ljubimce Prijava za izlagače


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Djevojka prede vunu. #RuralFoto #proizvodnja