Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklas
  • 14.09.2024. 11:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

U Gudovcu izložen Lamborghini od 135 KS krcat dodatnom opremom

Tvrtka Agroklas na ovogodišnjem je sajmu u Gudovcu proširila izložbeni program te su izložili preko 20 traktora i 30 priključaka. Jedan od onih koji se ističe je Lamborghini Spark 135 Rv Shift. Što još imaju od noviteta?

Foto: Karolina Rastija
  • 5.566
  • 395
  • 1

"Usprkos lošijoj prodaji ove godine, nismo klonuli duhom već smo i dalje prisutni, 20 godina u kontinuitetu, na Jesenskom bjelovarskom sajmu", rekao nam je Željko Vuđan iz tvrtke Agroklas.

U Gudovcu su predstavili preko 20 traktora te više od 30 priključnih strojeva. Iako je od samog otvorenja sajam pratila kiša, posjetitelja i upita nije nedostajalo, kaže nam Vuđan. Za mala do srednja gospodarstva doveli su novitete, Solis traktore od 75 i 90 konjskih snaga s novim stage V motorima i kabinama. "Usudio bih se reći da su to cjenovno najpovoljniji traktori na tržištu u Hrvatskoj u toj snazi i težini traktora".

Tu su i Lamborghini te BCS modeli u već standardnoj ponudi: "Novi BCS Spirit 70 zanimljiv je voćarima odnosno proizvođačima s trajnim nasadima", ispričao je te dodao kako ima kabinu kategorije 4 nove generacije, tzv. dual steer, skretanje centralnog zgloba i prednjih kotača.

cd
Široka ponuda Solis traktora

Širenje ponude većih modela traktora

Svakako jedan od modela koji "upada u oko" je Lamborghini Spark 135 Rv Shift s kojim ulaze u kategoriju od 135 KS pa na više, odnosno jačih traktora za zahtjevnije ratarske zadatke. Proširuju time ponudu prema većim modelima. "Zanimljiv je to traktor i cijenom, a ona je 77 tisuća eura plus PDV, ali on je zbilja krcat dodatnom opremom", otkriva nam Vuđan.

Pogodan je za farmera s manjom količinom zemlje kao glavni traktor ili kao pomoćni za neka veća gospodarstva. Bezstupanjski mjenjač koji ima je sve traženiji među mladim poljoprivrednicima, rekao nam je, opisujući dalje njegove karakteristike, odnosno da je opremljen prednjom suspenzijom, razvija brzinu do 50 km/h, pogodan je za brze transporte te ima amortiziranu kabinu ima i sjedalo.

Svi traktori imaju mogućnost navigacije odnosno dodataka potrebnih za preciznu poljoprivredu.

Od priključnih strojeva predstavili su novi program - malčere talijanskog proizvođača Agromaster, tanjurače poljskog proizvođača Inter-Tech te podrivače Moro Aratri i Lancer.

Susretljivost prema kupcima

Ova tvrtka sa sjedištem u Zlatar Bistrici pruža servis za sve strojeve koje prodaju, a imaju i mobilni servis dostupan za područje cijele Hrvatske. Imaju i veliku trgovinu rezervnih dijelova, za koje imaju mogućnost i slanja poštom.

vd
Izložili su više od 30 raznih priključnih strojeva

Za sve zainteresirane posjetitelje naći će se i sajamski popust jer, kako vole reći, nisu fiksni već kupoprodaju vole obaviti na zadovoljstvo obje strane. "Usprkos svemu i lošoj situaciji, povećali smo ponudu i dovezli više strojeva. Prošli smo razne krize te razne loše godine", priznao je te nastavio kako je to samo jedna oscilacija na tržištu na koju trgovci moraju računati. Spremni su dalje, dodaje, na nove izazove i još bolje godine.

Želja im je u budućnosti proširiti se na istočniji dio Hrvatske, ali tek je za vidjeti kako će se situacija na tržištu razvijati, zaključio je Vuđan.

Posjetite ih do nedjelje u Gudovcu na 31. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Fotoprilog


Tagovi

Agroklas Sajam u Gudovcu Sajamski popust Solis traktori Lamborghini traktor Željko Vuđan


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Agroklas d.o.o.

Zlatar Bistrica, Hrvatska
e-mail: agroklas@agroklas.hr web: http://www.agroklas.hr/