Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Quad / ATV
  • 30.03.2019. 09:00

U Hrvatskoj raste tržište QUAD/ATV vozila/strojeva

Podaci o novim registracijama ovih vozila govore kako je Polaris unazad pet godina vodeći izbor hrvatskih kupaca

Foto: Polaris
  • 1.135
  • 46
  • 0

Da tržište quadova raste i kod nas govori podatak o čak 605 novoregistriranih primjeraka ovih vozila/strojeva u 2018. godini, a prema službenim podacima Centra za vozila Hrvatske i istraživanju agencije Promocija plus. Uloga tih praktičnih motora na 4 kotača, koji se kod nas pri registraciji razvrstavaju u traktore ima više, što govori da danas njihovi kupci očito prepoznaju njihov radni, ali i potencijal zabave.

Česta je njihova uloga poglavito u turističkoj ponudi ruralnih prostora, a kada oni postaju sredstvom i načinom upoznavanja naših prirodnih aduta.

Tako danas tržište koje do prije nekoliko godina gotovo nije niti postojalo, postaje zanimljivom nišom brojnim trgovcima i serviserima.

Polaris, Honda, CanAm, Yamaha brendovi su koji drže najveći dio globalnog tržišta, zastupljeni su i na domaćem, a na velika vrata dolazi val novih, najčešće kineskih. Podaci o novim registracijama ovih vozila govore kako je Polaris vodeći izbor hrvatskih kupaca unazad 5 godina.

Prema prodajnim rezultatima ova kategorija vozila/strojeva nedvojbeno zaslužuje vlastitu kategorizaciju kod CVH kako god ju nazvali, samo ne traktorom - ATV, QUAD, UTV i SxS. 

Prodaja Quad / ATV


Tagovi

Quad Polaris Tržište RH


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB