Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Policija
  • 02.08.2023. 16:30
  • Bjelovarsko-bilogorska, Daruvar

U plasteniku uzgajao marihuanu - policija mu pronašla i ostalu opremu

Pretragom okućnice u plasteniku je pronađeno nekoliko desetaka biljki indijske konoplje tipa marihuane visine od 42 do 119 cm, navode iz policije.

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
  • 720
  • 86
  • 0

Policija je uhitila 26-godišnjaka iz okolice Daruvara zbog sumnje da je uzgajao i proizvodio marihuanu u plasteniku, objavila je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Kako navode, službenici kriminalističke policije temeljem sudskog naloga obavili su pretragu obiteljske kuće osumnjičenog, okućnice i drugih prostorija te osobnog vozila.

"Pretragom okućnice u plasteniku je pronađeno nekoliko desetaka biljki indijske konoplje tipa marihuane visine od 42 do 119 cm, koje je 26-godišnjak uzgajao za proizvodnju droge, a u kući je pronađeno više od pola kilograma cvjetova marihuane i veća količina lišća", navode iz policije.

Policija je objavila i fotografije

Uz to su pronađeni i od njega oduzeti razni uređaji koji služe za uzgoj i sušenje biljki indijske konoplje, a to su ventilatori, prijenosna klima, odvlaživač zraka potom digitalna vaga, metalna drobilica, aparat za vakuumiranje i drugo.

Uz luk i kupus uzgajali marihuanu - među uhićenima i policajac

Osnovano se sumnja da je 26-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama tako da protiv njega slijedi kaznena prijava, stoji u objavi.


Tagovi

PU bjelovarsko-bilogorska Marihuana Plastenik Osumnjičeni Kazneno djelo Policija


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.