Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 22.01.2024. 11:50
  • Brodsko-posavska, Sredanci

U teškoj prometnoj nesreći poginuo Damir Agičić, pomoćnik bivšeg ministra poljoprivrede

Počivao u miru. Obitelji i prijateljima iskrena sućut.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
  • 1.705
  • 112
  • 1

Bivši pomoćnik ministra poljoprivrede za veterinarstvo i sigurnost hrane, doktor veterinarske medicine, Damir Agičić (65), smrtno je stradao u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 21. siječnja na autocesti A3 kod Sredanaca, a njegova supruga je teško ozlijeđena, objavio je brodportal.

Do nesreće je, kako navodi Policijska uprava brodsko-posavska, došlo oko 17.30 sati. Očevidom je utvrđeno da upravljajući osobnim automobilom, nije za kretanje koristio sredinu obilježene prometne trake. "Već je sletio s kolnika na travnatu površinu i udario u zaštitnu žičanu ogradu te sletio u odvodni kanal udarivši u kosinu kanala, kojom prilikom je došlo do ispadanja putnice iz automobila", opisuju tragediju. 

Navode i da je ozlijeđena 65-godišnja putnica prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu i zadržana na daljnjem liječenju te da je utvrđeno da vozač i putnica nisu bili vezani zaštitnim sigurnosnim pojasom.

Policija posebno izvješće šalje Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Poznati veterinarski inspektor iz Slavonskog Broda aktivan je bio i u mirovini, posebno u jeku afričke svinjske kuge te jedan od svojih posljednjih medijskih istupa imao upravo na stranicama Agrokluba. 

Počivao u miru. 

Obitelji i prijateljima iskrena sućut.


Tagovi

Damir Agičić Policija Tragedija Smrtno stradanje Prometna nesreća


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva i pol desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, članica Društva agrarnih novinara Hrvatske (DANH) i Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ). Dobitnica je nagrade "Zlatno pero".