Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krađa u voćnjaku
  • 04.11.2023. 12:00
  • Varaždinska, Vrtlinovec

Umirovljeniku iz voćnjaka ukrali lješnjake i aroniju, traga se za lopovom

Visina materijalne štete procjenjuje na više stotina eura, objavila je policija. Ovo nažalost nije jedina krađa iz ove županije.

Foto: Depositphotos/orchard
  • 303
  • 30
  • 0

Neobična krađa dogodila se u Vrtlinovcu. U razdoblju između od 27. kolovoza do 2. rujna nepoznati je počinitelj na zemljištu u vlasništvu 79-godišnjaka, ubrao i otuđio plodove s nekoliko desetaka stabala lješnjaka i aronije, objavila je Policijska uprava varaždinska. 

Ističu kako se visina materijalne štete procjenjuje na više stotina eura, a policija nastavlja rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Ovo nažalost nije jedina krađa iz ove županije. Naime, policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakinjom, zbog sumnje da je s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, znajući da šuma u Zlogonju nije u njezinom vlasništvu, iz iste prodala drvnu masu 27-godišnjaku te s istim sačinila ugovor o kupnji.

Zbog navedenog je iz šume u vlasništvu 67-godišnjaka, srušeno 50-ak stabala bukve, hrasta i smreke, u vrijednosti od oko 4.250 eura, objavila je policija.


Tagovi

Krađa Vrtlinovec Krađa stabala Krađa aronije i lješnjaka


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB