Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Program ruralnog razvoja
  • 13.11.2014. 15:45

Videokonferencija s Bruxellesom!

Na konferenciji se razgovaralo o prioritetnim temama za razvoj hrvatskog ruralnog prostora, a za koje postoji veliki interes među hrvatskim poljoprivrednicima.

  • 110
  • 5
  • 0

U središnjem uredu Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u Zagrebu danas je uspješno održana videokonferencija s predstavnicima DG AGRI-ja u Europskoj komisiji u Bruxellesu. Na sastanaku su sudjelovali predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja, a tema je bila razmjena stajališta oko pisma opažanja koje je krajem listopada Europska komisija uputila Hrvatskoj vezano za Program ruralnog razvoja 2014-2020.

Tijekom sastanka s kolegama iz Europske komisije posebno se razgovaralo o Mjeri 4. "Ulaganja u fizičku imovinu", Mjeri 6. "Razvoj poljoprivrednih gospodarstva i poslovanja" te Mjeri 7. "Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima", koje su prioritetne za razvoj hrvatskog ruralnog prostora i za koje postoji veliki interes među hrvatskim poljoprivrednicima.

Ovo je još jedna u nizu redovnih videokonferencija s Europskom komisijom, kojima su smanjeni neophodni komunikacijski troškovi administracije te je ušteđen proračunski novac koji bi u suprotnom bio utrošen za putne troškove, smještaj i dnevnice zaposlenika u zemlji i inozemstvu.


Tagovi

APPRRR Videokonferencija Europska komisija DG AGRI Program ruralnog razvoja Ulaganja u fizičku imovinu Poljoprivredna gospodarstva Poljoprivrednici

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ja sam budući "Kapitalac". #RuralFoto #životinje