Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tvornica šećera Viro
  • 09.07.2013.

Viro: Još nismo zaprimili niti jednu ponudu

U obavijesti se navodi i kako je Nadzorni odbor odobrio Upravi da zainteresiranim ulagačima omogući dubinsko snimanje poslovanja društva

Foto: RGBStock.com
  • 239
  • 11
  • 0

Viro je jučer putem Zagrebačke burze objavio obavijest vezano uz napise u pojedinim hrvatskim medijima o prodaji virovitičke šećerane.

"U strateškom razmatranju budućnosti, radi zaštite najboljih interesa Viro tvornice šećera d.d. i njegovih dioničara, razmatramo razne opcije te smo u preliminarnim razgovorima s više zainteresiranih strana koje su do sada iskazale interes za ulaganje u Društvo", kažu iz Vira.

U obavijesti se navodi i kako je Nadzorni odbor odobrio Upravi da zainteresiranim ulagačima omogući dubinsko snimanje poslovanja društva. Pojedini od tih ulagača već su proveli dubinsko snimanje, a neki od tih postupaka su još uvijek u tijeku, kažu iz tvrtke.

"Uprava Viro tvornice šećera pozdravlja zanimanje uglednih međunarodnih kompanija za sklapanje strateškog partnerstva s virovitičkom šećeranom te izražava uvjerenje kako će ulazak snažnog partnera u vlasničku strukturu doprinijeti dugoročnoj stabilnosti i održivosti proizvodnje šećera u Hrvatskoj. Do trenutka izdavanja ove obavijesti Viro tvornica šećera nije zaprimila niti jednu ponudu potencijalnog strateškog partnera", zaključuje se u obavijesti koju potpisuje Željko Zadro, predsjednik Uprave Vira.

Foto: RGBStock.com


Izvori

poslovni.hr


Tagovi

Tvornica šećera Viro Proizvodnja šećera Ulagači

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#RuralFoto
#priroda
Divna slavonska polja